Τετάρτη 5 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΕΙ
Απλήρωτοι οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί

Απλήρωτοι από το Νοέμβρη είναι οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ Λάρισας, ενώ ζουν με την αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον. Σε έκτακτη γενική συνέλευση που συγκάλεσε ο Σύλλογός τους συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματά τους, αλλά και η αναγκαιότητα συντονισμού της αγωνιστικής τους δράσης. Αναφέρθηκαν, ιδιαίτερα, στην κοροϊδία που υφίστανται από την κυβέρνηση, η οποία αρνείται να τους μονιμοποιήσει και διαμήνυσαν την αποφασιστικότητά τους να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα, απαιτώντας τη μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η μορφή και ο χρόνος των κινητοποιήσεών τους αναμένεται να οριστικοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη, σε νέα γενική συνέλευση που συγκαλεί ο Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Λάρισας.

Συνεχίζουν την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας

Συνεχίστηκε επίσης, για δεύτερη μέρα χτες, η συμβολική κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας από τους έκτακτους εκπαιδευτικούς του ιδρύματος που είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβρη. Οι ωρομίσθιοι είχαν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας από την 1η Απρίλη και δηλώνουν ότι θα τη συνεχίσουν μέχρι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Παράλληλα, προτάσσουν το αίτημα για συμμετοχή στα όργανα λήψης αποφάσεων του Ιδρύματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ