Πέμπτη 6 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Νέα κινητοποίηση στο «Flash»

Τρίωρη στάση εργασίας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» για την ερχόμενη Τρίτη (4 - 7 μ.μ.) και την πραγματοποίηση συνέλευσης των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε χτες το ΔΣ της Ενωσης. Συγχρόνως, καταγγέλλει την ιδιοκτήτρια του «FLASH» Ελένη Κόκκαλη για αντεργατική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η Ελ. Κόκκαλη - μετά την 24ωρη απεργία στις 14 Απρίλη - υπαναχώρησε από τη δέσμευσή της να ανακληθούν οι απολύσεις των συναδέλφων Σ. Ψυρράκη και Χ. Βούζα. Σε σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι η νέα διευθύντρια του σταθμού Μ. Πυργιώτη και η διευθύντρια προγράμματος Ν. Γλύπτη κάλεσαν την Σ. Ψυρράκη και της ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει θέση στο σταθμό. Της πρότειναν, μάλιστα, να μεσολαβήσουν για να αναλάβει το Γραφείο Τύπου κυβερνητικού στελέχους! `Η, ακόμη, και «πρόσθετη αποζημίωση» για να λήξει εξωδικαστικά η διαφορά...

«Η υπαναχώρηση της ιδιοκτήτριας του FLASH επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση της ΕΣΗΕΑ ότι οι δύο απολύσεις είχαν στόχο να στείλουν μήνυμα υποταγής στους εργαζόμενους και να δημιουργήσουν κλίμα φόβου και ανασφάλειας», επισημαίνει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε σχετική ανακοίνωση, αλλά και για να «εξυπηρετηθούν οι αποφάσεις της εργοδοσίας για συνολικότερη αλλαγή του προφίλ του σταθμού. Αλλαγή, που σηματοδοτεί και η νέα διεύθυνσή του». Καλεί δε, το ΔΣ της ΕΙΙΡΑ, μέλος του οποίου είναι η Ελ. Κόκκαλη, να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ