Σάββατο 8 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η ανεργία

«Ακόμα σοβαρότερο πρόβλημα απειλεί να προκαλέσει το τέλος των έργων για τους ολυμπιακούς αγώνες... Καθώς στις ήδη αυξημένες προβλέψεις για την ανεργία θα προστεθεί και η απώλεια 60.000 θέσεων εργασίας...» (το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Η λύση των συμμάχων

«Την πορνεία και τη διακίνηση γυναικών και νεαρών κοριτσιών με στόχο τη σεξουαλική εκμετάλλευση στηρίζουν με την παρουσία τους στο Κόσοβο οι δυνάμεις του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Το αναπόφευκτο

«Δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου εποχή που ο κόσμος να μισούσε την Αμερική και τον πρόεδρό της περισσότερο από σήμερα» (ο Τ. Φρίντμαν στους NEW YORK TIMES/ TA NEA).

Η «τρομοκρατία»...

«Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 13 ετών κοντά στα 40 δολάρια το βαρέλι, διαμορφώθηκαν χτες οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές λόγω της αναζωπύρωσης των ανησυχιών περί ελλείψεων καυσίμων στην αμερικάνικη αγορά και του φόβου της τρομοκρατίας» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

Βεβαίως και γνωρίζουν...

«Οι αμερικανοί δείχνουν να γνωρίζουν πολύ καλά την προέλευση της επίθεσης, καθώς και τις περιορισμένες δυνατότητες που έχουν αυτές οι περιφερειακές ομάδες για επιθέσεις» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ