Πέμπτη 13 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σε αναζήτηση προπονητή

Οπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ονόματα που είναι υποψήφια να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, δίνουν και παίρνουν. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και έχασε τον τίτλο του κυπελλούχου, πάρθηκε η... ανεπίσημη απόφαση για αλλαγή πλεύσης στο λιμάνι. Αυτό σημαίνει ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι αποφασισμένος να δώσει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου σε έναν άνθρωπο που έχει την ανάλογη εμπειρία, έχει τη δίψα, έχει τις γνώσεις για να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις και να ξαναφέρει τίτλους στον Ολυμπιακό, αλλά και στο νεόχτιστο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Μπορεί ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο εξωτερικό, ωστόσο η παρέλαση ονομάτων έχει αρχίσει και... τελειωμό δεν έχει. Ενα από αυτά είναι και του Ρεϊνάλντ Ντένουι, ο οποίος είναι γνωστός από την άκρως επιτυχημένη θητεία του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους «ερυθρόλευκους» και δε θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη πρόταση. Ωστόσο, η ενδεχόμενη πρόταση μέχρι την επίσημη πρόταση και την ύπαρξη συζητήσεων απέχουν πολύ.

Πέραν των προπονητών που ακούγονται για τον Ολυμπιακό, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με φήμες δε θα έλεγαν όχι σε μία συνεργασία με τους Πειραιώτες. Κάποιοι από αυτούς είναι ο Χένρικ Λάρσον και ο Ριβάλντο που απασχόλησαν και στο πρόσφατο παρελθόν τον ελληνικό Τύπο. Και οι δύο δείχνουν πρόθυμοι (ή έτσι θέλουν να λένε...), να συνεχίσουν την καριέρα τους στο λιμάνι, αλλά επίσημες προτάσεις και επίσημες τοποθετήσεις δεν υπάρχουν και έτσι τα σενάρια... βρίσκουν ελεύθερο χώρο για να αναπτυχθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ