Πέμπτη 20 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σταμάτησαν την εγκατάσταση των ηλεκτρονικών χαφιέδων

Την προσπάθεια εγκατάστασης καλωδίων που θα συνδέονταν άμεσα με κάμερα παρακολούθησης του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ, σταμάτησαν χτες το μεσημέρι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, μαζί με εκπροσώπους της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας» (ΔΗΠΙ).

Με το πρόσχημα της εγκατάστασης ανιχνευτών ελέγχου κυκλοφορίας, οι εργάτες και ο εργολάβος που παρακολουθούσε τις εργασίες, έσπαγαν τα πεζοδρόμια στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα. Οταν όμως, συγκεντρώθηκαν οι κάτοικοι και μέλη της Δημοτικής Κίνησης απαιτούσαν να τους δείξουν την άδεια για την καταστροφή των πεζοδρομιών, ο εργολάβος τους τόνισε ότι πρόκειται για εργασίες του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Τότε, κλήθηκε η αστυνομία, που διαπίστωσε πως δεν υπήρχε άδεια για τις εργασίες αλλά ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας τους παρακάλεσε να δεχτούν να συνεχιστεί το έργο, καθώς το ΥΠΕΧΩΔΕ είχε ζητήσει να μην παρέμβει ο δήμος σε ό,τι γίνεται. Ο εργολάβος του έργου απειλήθηκε με μήνυση, καθώς όσα γίνονταν στο σημείο ήταν παράνομα. Ετσι, τα έργα σταμάτησαν και οι εργάτες, αφού έκλεισαν τα ανοίγματα, αποχώρησαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ