Παρασκευή 21 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές βραδιές

Συναυλιακό διήμερο στο «Συρμό»
Συναυλιακό διήμερο στο «Συρμό»
Τέλος στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, 210.5203.661), όπου σήμερα και αύριο (10.30μμ), φιλοξενεί τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Στο τελευταίο πάρτι τους θα παρουσιάσουν τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο, αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες και διασκευές τραγουδιών από την παλιότερη και σύγχρονη δισκογραφία. Αναμένονται εκπλήξεις, με παρόντες γνωστούς φίλους ερμηνευτές, σ' ένα ξεφάντωμα μέχρι πρωίας...

  • Ο Ψαραντώνης καταθέτει κομμάτια της μουσικής κρητικής ψυχής του, σήμερα, στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13-15).
  • Στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3) το συγκρότημα «Carorousel» παρουσιάζει σήμερα αφιέρωμα στη μουσική των Ελληνοφώνων της Κάτω Ιταλίας και άλλα κομμάτια. Αύριο, στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται τα «Παλαιϊνά Σεφέρια», σε κρητική παραδοσιακή μουσική και δικά τους κομμάτια.
  • Συναυλία θα δώσουν σήμερα (8.30μμ) η Τυνήσια τραγουδίστρια Λάμια Μπέντουι και το συγκρότημα «Ελ Χαρίσα», στο 5ο Λύκειο Ηλιούπολης. Ελεύθερη είσοδος.
  • Ο Νίκος Νικολόπουλος (φλάουτο), ο Μάριος Μολανδώνης (κλαρινέτο) και ο Διονύσης Μαλλούχος (πιάνο) παρουσιάζουν την Κυριακή (8.30μμ), στην «Αθηνά» (Λ. Ποσειδώνος 3) έργα Μουσικής Δωματίου Γάλλων δημιουργών.
  • Οι «Απουριμάκ», το μακροβιότερο ελληνικό συγκρότημα λατινοαμερικάνικης μουσικής, εμφανίζονται την Κυριακή (5 μμ), στο «Multi 22» (Ερμού 116 και Λεωκορίου, Ψυρρή). Παρουσιάζουν τραγούδια τους, διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών και γνωστά παραδοσιακά λατινοαμερικάνικα κομμάτια.
  • Λάτιν βραδιά, τη Δευτέρα, στο Λυκαβηττό με τους «Mercadonegro». Μαζί τους ο Πορτορικάνος τραγουδιστής Φράνκι Μοράλες, που για πολλά χρόνια υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής του Τίτο Πουέντε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ