Παρασκευή 21 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Εικαστικές προσκλήσεις

Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μμ) στην γκαλερί της «Ερσης» (Κλεομένους 4), έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Αναγνωστόπουλου με θέμα τα καράβια, που μας οδηγούν σε διαδρομές της μνήμης, σε τόπους φανταστικούς. Το καράβι συνοδεύουν παραδείσια πουλιά, κοχύλια, λουλούδια, παιχνίδια, τα οποία ο ζωγράφος δανείζεται από περασμένες δουλιές. Σαν υλικό χρησιμοποιήθηκε το ακριλικό πάνω σε ξύλο. Τα ξύλα είναι κομμάτια από παλιά σπίτια, τα οποία κουβαλούν τη δική τους ιστορία. Διάρκεια έως τις 5/6.

Με τίτλο «Τόποι», εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μμ) στην γκαλερί «Αστρα» (Καρυατίδων 8), έκθεση ζωγραφικής της Μυρσίνης Βαρδοπούλου. Θα διαρκέσει έως τις 10/6.

Την τελευταία της δουλιά παρουσιάζει η δημιουργός κοσμημάτων Πιερρέττα Λορεντζάτου στην γκαλερί «Σκουφά» (Σκουφά 4). Μαζί της εκθέτουν και οι ζωγράφοι: Νίκος Αλεξίου, Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Μανώλης Χάρος, φίλοι της δημιουργού. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12/6.

«Χρώμα και έκφραση» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του Νίκου Μπατή, που εγκαινιάστηκε χτες στο «Πνευματικό Κέντρο» του Δήμου Ρέντη (Μπιχάκη 15). Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ