Κυριακή 23 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διαδήλωση της ΚΝΕ στο αμερικάνικο προξενείο

«Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών». Με μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, χτες το πρωί, δεκάδες μέλη της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, αφού παρέκαμψαν τα μέτρα ασφαλείας, μπήκαν στο κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται το αμερικάνικο προξενείο και διαδήλωσαν την απαίτηση του λαού μας να ξεκουμπιστούν οι Αμερικάνοι φονιάδες από τον τόπο μας, αλλά και από κάθε περιοχή της Γης όπου έχουν πατήσει με την ιμπεριαλιστική τους μπότα.

Με τα πανό που άπλωσαν στο χώρο και φωνάζοντας συνθήματα κατέδειξαν την κτηνωδία και τα εγκλήματα των Ευρωαμερικανών ιμπεριαλιστών σε βάρος του ιρακινού και του παλαιστινιακού λαού. Και απαίτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στο δολοφονικό έργο των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση στο χώρο. Κάλεσαν το λαό να ορθώσει αγωνιστικά το ανάστημά του ενάντια στη βαρβαρότητα. Και αποχωρώντας ανανέωσαν το ραντεβού για το απόγευμα της Τρίτης, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Κούβας, βροντοφωνάζοντας «Ελλάδα-Κούβα-Παλαιστίνη, Αμερικάνος δε θα μείνει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ