Παρασκευή 4 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέες παραστάσεις
  • Η επιθεώρηση με τίτλο «Εχω αγώνα αύριο. Τα χρέη από μεθαύριο!» παρουσιάζεται στο θέατρο «Αλσος» σε κείμενα Γιώργου Κωνσταντίνου, Μιχάλη Ανθη και Ελένης Λευθεριώτη. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Κωνσταντίνου. Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου.
  • Πρεμιέρα, σήμερα στο «Δελφινάριο» με την επιθεώρηση των Ντίνου Σπυρόπουλου - Γιώργου Γαλίτη «Καλατράβα με... κι ας κλαίω» σε σκηνοθεσία Χάρρυ Κλυνν. Παίζουν: Χάρρυ Κλυνν, Ελντα Πανοπούλου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Γιώργος Γαλίτης, Μαρία Φιλίππου, Σίσσυ Αλατά κ.ά. Τα σκηνικά είναι του Κάρολου Ρωμούση, οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου, τα κοστούμια της Θεοδώρας Μαροσούλη.
  • Με το έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου «4 ever - για πάντα» κλείνουν, την ερχόμενη Τρίτη, οι «Θεατρικοί Αγώνες Νέων Δημιουργών», στο θέατρο «Ιλίσια - Βολανάκη», σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα. Παίζουν: Ντίνα Αβαγιανού και Νίκος Αρβανίτης.
  • «The swing girls» τιτλοφορείται η παράσταση που παρουσιάζει στο «Φούρνο» η ομάδα «Τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι... τρελό», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παντελεάκη. H παράσταση βασίζεται στο έργο «Five women in the same dress» του Allan Ball. Παίζουν: Σταυρούλα Θωμοπούλου, Ιουλία Ριζοπούλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ