Σάββατο 5 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο Νάστας ξαναχτύπησε!

Οχι που θα άφηνε να περάσει πολύς καιρός χωρίς ν' ακουστεί το όνομά του ο Νάστας. Για τον διευθυντή του 4ου Λυκείου Τρικάλων ο λόγος, ο οποίος με τις αναχρονιστικές και, εν πολλοίς, γραφικές και προκλητικές ενέργειές του απασχολεί, κατά καιρούς, όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και το πανελλήνιο. Ο Νάστας, λοιπόν, ξαναχτύπησε, απαγορεύοντας σε μαθήτριες και μαθητές να πάρουν μέρος στις εξετάσεις, επειδή φορούσαν μίνι φούστα ή παντελόνι βερμούδα!

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Πέρσι την άνοιξη είχε κλειδαμπαρώσει το σχολείο, για να μην επιτρέψει στους μαθητές να πάρουν μέρος σε συλλαλητήριο κατά του πολέμου στο Ιράκ, ενώ τον περασμένο Οκτώβρη είχε αρνηθεί την τοποθέτηση στο 4ο Λύκειο ενός καθηγητή, επειδή «σχετιζόταν με το ΚΚΕ»!!

Ομως, παρά το γεγονός ότι ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» - ο επονομαζόμενος και «Μακάρθι των Τρικάλων», όπως τον είχε χαρακτηρίσει, σε σχόλιο του, ο «Ρ» κι έκτοτε του έμεινε το «παρατσούκλι» και ο οποίος, αν και προερχόμενος από διαφορετική ιδεολογική αφετηρία, «τρύπωσε» στο ΠΑΣΟΚ κι ανέβηκε τις βαθμίδες της ιεραρχίας - συνεχίζει να προκαλεί, εντούτοις όχι μόνο παραμένει στη θέση του, αλλά και δε φαίνεται να τον ενοχλεί κανείς. Γιατί άραγε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ