Τρίτη 8 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Τρομοκρατούσαν αλλοδαπούς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση!

Ως απαράδεκτη ενέργεια, χαρακτηρίζει η ΚΟ Ναυπάκτου, την κίνηση της τοπικής αστυνομικής αρχής, να προβεί σε έλεγχο αλλοδαπών, μετά την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ που έγινε στην περιοχή, την περασμένη Παρασκευή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταγγέλλει την κίνηση αυτή και καλεί το ναυπακτιακό λαό να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος την ερχόμενη Κυριακή. Η ανακοίνωση - καταγγελία έχει ως εξής: «Κατά την πολιτική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Ναύπακτο, στις 4/6/2004, ένστολα όργανά της, τρομοκρατούσαν αλλοδαπούς εργαζόμενους που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Διάλεξαν (τυχαία άραγε;) την κατάλληλη ώρα να κάνουν έλεγχο νομιμότητας στους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες!!! Δεν μπορούσε άραγε, ο έλεγχος να γίνει μετά το τέλος της συγκέντρωσης, για την οποία είχε ενημερωθεί έγκαιρα η Αστυνομική Αρχή;

Το ΚΚΕ καταγγέλλει ενέργειες όπως αυτές σαν αντιδημοκρατικές, ρατσιστικές, φασιστικής πνοής, που θυμίζουν άλλες εποχές και στοχεύουν στην τρομοκράτηση των πολιτών, όποιοι και αν είναι αυτοί. Είναι πάνω από όλα όμως, συνταγμένες στην πολιτική γραμμή του "ΕΘΙΣΜΟΥ" της κοινωνίας, να ανέχεται ή και να αποζητάει την παρουσία της Αστυνομίας, σε κάθε εκδήλωση της ζωής των πολιτών.

Φαίνεται πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες σήμερα, η λειτουργία της γέφυρας αύριο, οι κοινωνικές εκδηλώσεις καθημερινά, θα έχουν το δικό τους Αστυνομικό!

Το ΚΚΕ αποκαλύπτει, καταγγέλλει, προειδοποιεί και καλεί τον Ναυπακτιακό Λαό, να δώσει τη δική του απάντηση, υπερψηφίζοντας στις ευρωεκλογές της 13ης Ιουνίου, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ