Τετάρτη 9 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αντιστασιακό κάλεσμα - ψήφο στο ΚΚΕ

Να καταδικάσουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και το ΣΥΝ(οδοιπόρο τους) και να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ εκφράζοντας την πλήρη στήριξη των θέσεων του Κόμματος, καλούν τους αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ, τους Απογόνους και Φίλους της Εθνικής Αντίστασης τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ Μεσογείων - Αρτέμιδας (Λούτσα), Ραφήνας και περιχώρων, Κορωπί, Μαρκόπουλου (Πόρτο Ράφτη) και Λαυρίου. Επαναπατρισθέντες Πολιτικοί Πρόσφυγες, επίσης, στηρίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισμένων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ).

«Σήμερα που ο ιμπεριαλισμός προσπαθεί να επιβάλει την παγκοσμιοποίηση των μονοπωλίων του Μπους και της ΕΕ με εισβολές και κατοχές όπως στην Κύπρο, στην Παλαιστίνη, στην Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και αλλού, εμείς οι Ανάπηροι της Εθνικής Αντίστασης και του Αντιδικτατορικού αγώνα καλούμαστε στις ευρωεκλογές να απαντήσουμε, όπως οι Κύπριοι: Οχι στις εισβολές και κατοχές. Ναι στο ΚΚΕ. Οχι στους φονιάδες των Λαών, όχι στο νέο σχέδιο ΑΝΑΝ», τονίζεται χαρακτηριστικά σε κάλεσμα της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων της ΕΑ και του Αντιδικτατορικού Αγώνα (ΠΟΣΣΑΘΕΑΑΑ).

Ανάλογο κάλεσμα προς τους αγωνιστές ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ και του ΔΣΕ, τους πολιτικούς πρόσφυγες και τις οικογένειες εκείνων που έπεσαν στο βωμό της λευτεριάς και στους φίλους της Εθνικής Αντίστασης, απευθύνει η ΠΕΑΕΑ Βορειοανατολικής Αττικής. Καλούνται να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ που μόνον αυτό παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα και τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης που ήταν ο αιμοδότης της, όπως τονίζεται.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή των Παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ και του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ Ηλιούπολης, καλούν σε υποστήριξη με την ψήφο τους του ΚΚΕ, από τους Ηλιοπουλίτες, τονίζοντας πως αυτό επιβάλλει η σκληρή πραγματικότητα.

Κάλεσμα στήριξης και ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 13ης Ιούνη, απευθύνει και το Γραφείο Περιοχής Κρήτης της ΠΕΑΕΑ, υπογραμμίζοντας, ανάμεσα στα άλλα:

«Βάλτε φρένο με την ψήφο σας στον ολισθηρό κατήφορο που μας οδηγεί το Μεγάλο Κεφάλαιο της ΕΕ. Ψηφίστε τους Ευρωβουλευτές που προτείνει το ΚΚΕ και να είστε βέβαιοι ότι εδώ δε θα σας απογοητεύσουν. Γιατί είναι βγαλμένοι μέσα από τους αγώνες της αγροτικής και εργατικής τάξης και ζουν και αυτοί τα ίδια προβλήματα όπως και εσείς».

Τέλος, η ΠΕΑΕΑ Ν. Ιωνίας προβάλλει: «Δώστε δύναμη στο ανυπότακτο Κόμμα το ΚΚΕ ώστε μαζί του να βάλουμε τις βάσεις του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου, του μαζικού αυτού Μετώπου που θα σηκώσει το φράγμα στη φιλελεύθερη αντιλαϊκή φιλοπόλεμη λαίλαπα που μας επιφυλάσσουν τα μεγάλα κόμματα σε περίπτωση επιτυχίας τους. Το σύνθημά μας είναι: Περισσότεροι κομμουνιστές βουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ