Τετάρτη 9 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Αφισοκυνηγητό και από το Δήμο Μοσχάτου!

Τη διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου η οποία λίγες μέρες πριν τις εκλογές επιδίδεται συστηματικά στην καταστροφή προπαγανδιστικού υλικού του ΚΚΕ, καταγγέλλει η ΚΟ Μοσχάτου του Κόμματος. Οπως σημειώνει, «η αντιδημοκρατική και αυταρχική στάση της διοίκησης του Δήμου δε μας εκπλήσσει, γιατί δε συμβαίνει πρώτη φορά, την ίδια στάση αντιμετώπισε το Κόμμα μας καθώς και μαζικοί ή συνδικαλιστικοί φορείς της πόλης κάθε φορά που καλούσαν τους κατοίκους της να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοζε η κυβέρνηση του ίδιου πολιτικού χώρου με το δήμαρχο».

«Δεν ενόχλησαν ποτέ - συνεχίζει η ανακοίνωση - τη διοίκηση του Δήμου οι αφίσες του ΠΑΣΟΚ, τα διαφημιστικά ταμπλό - πληρωμένα αδρά - ούτε οι αφίσες για το καρναβάλι. Ενοχλητική προφανώς για την πλειοψηφία του ΔΣ είναι η φωνή όσων δε συναινούν με την πολιτική αντίληψη και πρακτική τους, γι' αυτό προσπαθούν να τη φιμώσουν».

Καταλήγοντας η ΚΟ Μοσχάτου του ΚΚΕ διαμηνύει στη δημοτική αρχή ότι τέτοιες πρακτικές δεν πέρασαν σε δυσκολότερες εποχές, δε θα περάσουν ούτε σήμερα και καλεί μαζικούς φορείς, δημοτικούς συμβούλους και πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν αυτό το φαινόμενο, τονίζοντας πως «εμείς θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και η νεολαία της πόλης για τις θέσεις του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ