Πέμπτη 10 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ευνοήθηκαν οι άνδρες

Ευνοϊκό για τους άνδρες, δύσκολο για τις γυναίκες είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου. Η κλήρωση για το σχηματισμό των ομίλων, έγινε - χτες στα γραφεία της «Αθήνα 2004» - παρουσία του αντιπροέδρου στη ΦΙΦΑ, Ισα Χαγιάτου. Η Ολυμπιακή ομάδα (κάτω των 23 χρονών) των ανδρών τοποθετήθηκε επικεφαλής στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Κορέα, το Μεξικό και το Μάλι. Η γυναικεία ομάδα κληρώθηκε να συμμετάσχει στον 3ο όμιλο με τις ΗΠΑ, Βραζιλία και Αυστραλία.

Ευχαριστημένος ήταν φυσικά ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Στράτος Αποστολάκης: «Είναι σίγουρα μια καλή κλήρωση για την ομάδα μας, αν δούμε και τους άλλους ομίλους και κυρίως το δεύτερο. Φυσικά, σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις δεν υπάρχουν προτιμήσεις. Δυσκολότερος αντίπαλος πιστεύω ότι είναι το Μεξικό. Ολα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Τώρα θα συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία και θα παρακολουθούμε τις ομάδες με τις οποίες κληρωθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε αρκετά στη διοργάνωση».

Από την πλευρά της η εκλέκτορας στη γυναικεία Ολυμπιακή ομάδα, Ξανθή Κωνσταντινίδου, ήλπιζε (εκτός από τις ΗΠΑ)... «ότι δε θα προκύψει δεύτερος ισχυρός αντίπαλος. θα βρεθούμε όμως απέναντι στη Βραζιλία, που παίζει ισάξια με τους άνδρες. Θα έχουμε πάντως τη χαρά της συμμετοχής και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Θα κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα».

Το πλήρες πρόγραμμα των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων είναι:

ΑΝΔΡΕΣ

11/8, 20:30 Ελλάδα - Κορέα (Καυτατζόγλειο)

14/8, 20:30 Ελλάδα - Μάλι (Καυτατζόγλειο)

17/8, 20:30 Ελλάδα - Μεξικό (Πανθεσσαλικό)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

11/8, 18:00 Ελλάδα - ΗΠΑ (Παγκρήτειο)

14/8, 18:00 Ελλάδα - Αυστραλία (Παγκρήτειο)

17/8, 18:00 Ελλάδα - Βραζιλία (Παμπελοποννησιακό)

Οι υπόλοιποι όμιλοι είναι:

ΑΝΔΡΕΣ

Β: Παραγουάη, Ιαπωνία, Γκάνα, Ιταλία

Γ: Αργεντινή, Σερβία/Μαυροβούνιο, Τυνησία, Αυστραλία

Δ: Κόστα Ρίκα, Μαρόκο, Ιράκ, Πορτογαλία

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Α: Σουηδία, Ιαπωνία, Νιγηρία.

Β: Γερμανία, Κίνα, Μεξικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ