Σάββατο 12 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Κάλεσμα υπερψήφισης του ΚΚΕ

Από τη ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΔΗΚΚΙ και την Τοπική Οργάνωση Ρεθύμνου του ΔΗΚΚΙ

Κάλεσμα υποστήριξης και υπερψήφισης του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις επικείμενες ευρωεκλογές απευθύνει η ΝΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης του ΔΗΚΚΙ με ανακοίνωσή της - μετά τον αποκλεισμό του από τις ευρωεκλογές, με απόφαση του Αρείου Πάγου - τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «οι αρχές και τα "πιστεύω", που μας έκαναν να ενταχθούμε στο ΔΗΚΚΙ και να αγωνιστούμε μέσα από τις γραμμές του για να αντιπαλέψουμε, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, το νεοφιλελευθερισμό, το σχέδιο Ανάν, τους πολέμους των ιμπεριαλιστών, αλλά και η αντίθεσή μας στη Συνθήκη του Μάαστριχτ, μας οδηγούν στο συμπέρασμα να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΝΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης του ΔΗΚΚΙ ανακοινώνει ότι παρότι αποκλειστήκαμε, για να συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές, εμείς συνεχίζουμε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των δυνάμεων του δικομματισμού διότι θέλουν να συνεχίζεται το ίδιο σύστημα που υπηρετούν.

Οι αρχές και τα "πιστεύω", που μας έκαναν να ενταχθούμε στο ΔΗΚΚΙ και να αγωνιστούμε μέσα από τις γραμμές του για να αντιπαλέψουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, το νεοφιλελευθερισμό, το σχέδιο Ανάν, τους πολέμους των ιμπεριαλιστών, αλλά και η αντίθεσή μας στη Συνθήκη του Μάαστριχτ, μας οδηγούν στο συμπέρασμα να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Γιατί η μόνη δύναμη που είναι κοντά σε αυτές τις αρχές και τα πιστεύω μας είναι το ΚΚΕ.

Καλούμε τους φίλους και οπαδούς του ΔΗΚΚΙ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αλλά και όλους αυτούς που διαπιστώνουν πως τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ακολουθούν όλο και πιο αντιλαϊκές πολιτικές, να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην αντίσταση ενάντια σ' αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές αλλά και στο σχηματισμό ενός φιλολαϊκού τρίτου πόλου εξουσίας στην πατρίδα μας».

Και η Τοπική Οργάνωση Ρεθύμνου του ΔΗΚΚΙ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την αντιδημοκρατική απόφαση των δικαστικών αρχών της χώρας μας να μην επιτρέψουν την κάθοδο του ΔΗΚΚΙ στις εκλογές, με ανακοίνωσή της, η Τοπική Οργάνωση Ρεθύμνου του ΔΗΚΚΙ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΔΗΚΚΙ να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, το οποίο με σταθερότητα αντιτάχθηκε στο Μάαστριχτ, τον ευρωστρατό και το σχέδιο Ανάν, και αγωνίζεται για τη συμπαράταξη των λαϊκών δυνάμεων σε αγωνιστική κατεύθυνση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καμιά λαϊκή ψήφος σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (2009-09-30 00:00:00.0)
Πλατιά στήριξη του αγωνιστικού ψηφοδελτίου (2006-05-26 00:00:00.0)
Πρωτιά για τις ταξικές δυνάμεις (2005-08-10 00:00:00.0)
Συμπαρίσταμαι και ψηφίζω ΚΚΕ (2004-06-10 00:00:00.0)
Στηρίξτε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (2004-06-10 00:00:00.0)
Ολισθηρός ο δρόμος της κυβέρνησης (1998-01-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ