Σάββατο 12 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Καλούμε σε υπερψήφιση του ΚΚΕ

«Αυτή η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι το δικό μας όραμα για την Ευρώπη. Η Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης δε χωρά στα δεσμά της ΕΕ. Παλεύουμε για τη δημιουργία μίας νέας Ευρώπης της ειρήνης, των λαϊκών ελευθεριών, του σοσιαλισμού (...). Καλούμε σε υπερψήφιση του ευρωψηφοδελτίου συνεργασίας του ΚΚΕ κάθε εργαζόμενο, νέο, προοδευτικό, αριστερό της πόλης μας, ακόμη κι αν δε συμφωνεί με το ΚΚΕ στο σύνολο της πολιτικής του. Διατηρούμε τις ιδιαίτερες απόψεις και διαφορετικές προσεγγίσεις μας. Συμφωνούμε όμως στο κύριο. Στην ανάγκη να ορθώσουμε ανάστημα στην ΕΕ. Να αντιπαλέψουμε τις αντιλαϊκές επιλογές της. Συμφωνούμε να δυναμώσει η αντίσταση και απειθαρχία στη λογική του ευρωμονοδρόμου».

Πρόκειται για ένα μικρό απόσπασμα από το κείμενο που υπογράφουν κάτοικοι της Νέας Σμύρνης που ανέλαβαν την πρωτοβουλία στήριξης του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ. Πρόκειται για τους:

Σεβαστιανός Σαμοΐλης - εκδότης, Ξεκομηνός Κωνσταντίνος - ηλεκτρολόγος, Φετούρης Φραγγούλης - ξυλογλύπτης, Μυλωνάς Δημήτριος - συνταξιούχος, Ψαρρός Χρήστος - συνταξιούχος, Ρακιτζόγλου Γιώργος - ιδιωτικός υπάλληλος, Πολυχρονιάδης Μιχάλης - έπιπλα, Ξεκομηνός Μιχάλης - εργαζόμενος στη ΔΕΗ, Καραγιάννης Γιώργος - αρχιτέκτονας, Μπάκη Εύα - λογίστρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ