Πέμπτη 17 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Πανομοιότυποι»

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, διότι είναι περίπου πανομοιότυπο με εκείνο που είχε θεσπίσει η ΝΔ την περίοδο 1992 - 1993 (...). Είναι μια σωστή κίνηση, που ανταποκρίνεται σχεδόν πλήρως στις προτάσεις που είχαμε κάνει προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης».

***

Αυτές είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει στις 13 Μάρτη 2001 ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και βουλευτής τότε της ΝΔ, Θ. Αναγνωστόπουλος, σχολιάζοντας τον τρομονόμο που επέβαλε προ τριετίας το ΠΑΣΟΚ.

***

Μετά από εκείνο τον τρομονόμο του ΠΑΣΟΚ - που υπερψήφισε η ΝΔ και που ήταν η συνέχεια του δικού της του '92 - σήμερα η ΝΔ φέρνει το δικό της τρομονόμο, που είναι η συνέχεια εκείνου του ΠΑΣΟΚ του 2001, που ήταν η συνέχεια του προηγούμενου της ΝΔ κ.ο.κ...

***

Ετσι λοιπόν, όπως το αποδεικνύει σωρεία, άλλωστε, από τα «έργα» τους (μαζί έφεραν το ΝΑΤΟ στην Ολυμπιάδα, μαζί δίνουν τη Σούδα στους Αμερικάνους, μαζί υπερχρεώνουν τη χώρα, μαζί υπερψηφίζουν τα Μάαστριχτ της λιτότητας) είναι μερικά πράγματα που δεν ανήκουν ούτε στη ΝΔ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ. Ανήκουν και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Τέτοιο «πράγμα» είναι και οι τρομονόμοι.

Προς δόξαν των «διαφορών» τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ