Σάββατο 19 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ
Εμπειρία κόντρα στο.. πάθος

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν τις δυο σημερινές αντιπάλους του Δ` ομίλου, όπου στις 19.00 (ΕΤ1) στο στάδιο «Μπέσα» του Πόρτο ανοίγουν την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής. Η πολύπειρη Γερμανία και η πρωτάρα Λετονία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο ομάδες. Από τη μία, οι Γερμανοί που ήρθαν ισόπαλοι με την Ολλανδία και, από την άλλη, οι Λετονοί που μετά την ήττα τους από τους Τσέχους, καίγονται για βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η πολύ καλή απόδοση των Λετονών παρά την ήττα τους στο παιχνίδι με την Τσεχία έχει θορυβήσει τον Γερμανό τεχνικό Ρούντι Φέλερ, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του. «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί. Πρέπει να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες και να είμαστε περισσότερο επικίνδυνοι στην αντίπαλη περιοχή» δήλωσε ο τεχνικός των «πάντσερ» που όπως δείχνουν τα πράγματα σκοπεύει να βάλει τον Φρέντι Μπόμπιτς δίπλα στον Κέβιν Κουράνι στην επίθεση των «πάντσερ».

Στον αντίποδα, η Λετονία, που θέλει να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει κόντρα στην Τσεχία. Τη μεγάλη έκπληξη. Προσέχοντας πάνω από όλα την αμυντική της λειτουργία και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις, η Λετονία θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ