Σάββατο 19 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΖΑΟΛΙ
Απουσίες και... πίστη

Πρώτη φετινή εμφάνιση του Κεντέρη στα 200μ.

Sportidea

Πρώτη φετινή εμφάνιση του Κεντέρη στα 200μ.
«Λαβωμένες» από σημαντικές απουσίες αλλά με πίστη ότι τελικά θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους, οι εθνικές ομάδες στίβου ανδρών και γυναικών ρίχνονται σήμερα και αύριο στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μπρούνο Τζάολι. Η εθνική ανδρών στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας που θα διεξαχθούν οι αγώνες της Α` κατηγορίας και σκοπός των αθλητών μας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Αντίπαλοί μας θα είναι η Κροατία, το Βέλγιο, η Ρουμανία, η Λευκορωσία, η Ουκρανία, η Τσεχία και η διοργανώτρια Βουλγαρία. Μεγάλο όπλο της Ελλάδας είναι ο Κώστας Κεντέρης, ενώ πλήγμα αποτελεί η απουσία του Περικλή Ιακωβάκη. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ θα κάνει την Κυριακή την πρώτη του εμφάνιση για φέτος στο αγώνισμά του τα 200μ., ενώ σήμερα θα τρέξει ως τελευταίος με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100.

Χωρίς την Κατερίνα Θάνου στη σύνθεσή της η εθνική γυναικών θα αγωνιστεί στο Μπίντγκος της Πολωνίας με αντικειμενικό σκοπό την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Οι πρώτοι που ρίχνονται σήμερα στη μάχη της διάκρισης είναι οι Αλέξανδρος Παπαδημητρίου στη σφυροβολία, ο Πλάτων Γκαβέλας στα 400μ. με εμπόδια, ο Δημήτρης Συράκος στο ύψος, ο Χριστόφορος Χοΐδης στα 100μ., ο Μιχάλης Σταματόγιαννης στη σφαιροβολία, ο Παναγιώτης Στρουμπάκος στα 1.500μ., ο Τάσος Γκούσης στα 400μ., ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος, ο Αντώνης Παπαντώνης στα 5.000μ. Την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. των ανδρών αποτελούν οι Χοΐδης, Στεργιούλης, Πετρίδης και Κεντέρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ