Τρίτη 22 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτισμός κατά ναρκωτικών

«Ολοι έχουμε κάποιον στη σκέψη μας, όλοι μπορούμε κάτι να κάνουμε». Με αυτό το μήνυμα το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ξεκινάει μια σειρά εκδηλώσεων και πολιτιστικού περιεχομένου, όλη την εβδομάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το Σάββατο 26 Ιούνη.

  • Σήμερα (6-9μμ), στην πλατεία Αμερικής, τα μέλη της «Διάβασης» θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πόλη και Ναρκωτικά 2004 - Αγώνες Ενταξης».
  • Στο Βόλο σήμερα (5μμ), θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στις φυλακές Κασσαβέτειας, μεταξύ των ομάδων της «Εξόδου» και των ανήλικων κρατούμενων χρηστών που συμμετέχουν στο θεραπευτικό πρόγραμμα.
  • Ζωγραφική σε πανό παιδιών με την εθελοντική ομάδα «Εν Δήμω» διοργανώνει σήμερα (7μμ) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και την πλατεία Τερζάκη το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων ουσιών και προαγωγής της Υγείας του Δήμου Ζωγράφου, σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.
  • Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα «Πόλη και ναρκωτικά 2004 - Αγώνες ένταξης» διοργανώνει (25, 26/7) στο Πεδίον του Αρεως, το Ανοιχτό Πρόγραμμα «Διάβαση», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Τα μέλη της ομάδας συμμετέχουν σε εκθέσεις, χάπενινγκς, θεατρική παράσταση, χορό, δημιουργικά εργαστήρια και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν: Σκετς παντομίμας από τους «Μίμου Απτου», με τους ήχους των κρουστών του Σόλη Μπαρκή. Παράσταση δρόμου από το θίασο «Μαντούμ». Ροκ συναυλία με τους «Zeroes» (25/6). Χορό από τις ομάδες της «Διάβασης» και το χορευτικό του ΠΟΦΠΑ. Παράσταση από τη θεατρική ομάδα της «Διάβασης». Συναυλία (26/6). Παράλληλα θα λειτουργούν εκθέσεις και εργαστήρια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ