Τρίτη 22 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
30 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
  • Κυκλοφόρησε το εισιτήριο για τις εκδηλώσεις στην Πανεπιστημιούπολη
  • Πρώτος μεγάλος σταθμός το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στις 10 - 11 Ιούλη στην Αθήνα

Κυκλοφόρησε το εισιτήριο του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και τις επόμενες μέρες, οι οργανώσεις, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ θα ξεκινήσουν με το εισιτήριο στο χέρι την πλατιά εξόρμηση στη νέα γενιά, στην Αθήνα, στον Πειραιά και όλη την Αττική καλώντας στη μεγάλη πολιτική γιορτή που θα κορυφώσει τη φεστιβαλική δραστηριότητα όλου του καλοκαιριού και φέτος θα διεξαχθεί στις 16, 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη στο γνώριμο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Φοιτητικής Εστίας Ιλισίων.

Σε μια περίοδο πραγματικά εχθρική για τα δικαιώματα, το παρόν και το μέλλον της νεολαίας, εχθρική για τη γνήσια νεανική ερασιτεχνική δημιουργία και την απόλαυση της τέχνης και του πολιτισμού από το λαό, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» αποτελεί ουσιαστική «όαση». Ειδικά φέτος, που ο νεανικός αυτός θεσμός συμπληρώνει τα 30 του χρόνια, αναμένεται οι εκδηλώσεις του να είναι πλούσιες σε περιεχόμενο και μαζικές όπως τους ταιριάζει.

Το εισιτήριο για το κεντρικό τετραήμερο της Αθήνας κοστίζει 4 ευρώ για μια ημέρα, ενώ κυκλοφορεί και ενιαία κάρτα με την οποία μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Φεστιβάλ και τις τέσσερις μέρες λειτουργίας του, η οποία κοστίζει 10 ευρώ.

Βέβαια, το ταξίδι του Φεστιβάλ δεν εξαντλείται στο τετραήμερο του Σεπτέμβρη, αλλά ξεκινάει από τις επόμενες μέρες με εκδηλώσεις σε γειτονιές μεγάλων πόλεων και σε χωριά όλη της Ελλάδας.

Πρώτος μεγάλος σταθμός αυτής της δραστηριότητας είναι το 13ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, με τη συμμετοχή μελών και φίλων της Οργάνωσης από όλη τη χώρα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιούλη, με επίκεντρο την Αθήνα, κατασκήνωση στους Αγίους Θεοδώρους και σύνθημα «Εξω το ΝΑΤΟ κι οι πολυεθνικές από την Ολυμπιάδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ