Πέμπτη 24 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μιχάλης Αδαμίδης
Μιχάλης Αδαμίδης
Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου αδελφού μου, ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος εκτελέστηκε στις 16 Ιούνη 1949, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ηλιούπολης.

Μένη Αγαθία

* * *

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΘΑΝΑΗΛΕΑ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στην ΚΟ Γαλατσίου 100 ευρώ.

* * *

Φωτ. 2

Συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, Δήμαρχος Σιδηρόκαστρου μετά την Απελευθέρωση. Για την αντιστασιακή δράση του κυνηγήθηκε, πιάστηκε, φυλακίστηκε, εξορίστηκε. Συμμετείχε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια που στήριζε το ΚΚΕ (προδικτατορική ΕΔΑ) στο νομό Σερρών.

Εφυγε από τη ζωή πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, του Μαρξισμού-Λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού.

Συμπληρώθηκαν επίσης 6 χρόνια από το θάνατο της συζύγου του ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ. Υπήρξε και αυτή αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και με αισιοδοξία και χαμόγελο αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε για τις ευρωεκλογές 60 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στην ΚΟΒ «Αγ. Παύλου» Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά τους: Θωμάς, Νίκος, Ναούμ, Κώστας.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μας φίλης και συντρόφισσας ΑΓΝΗΣ ΚΑΤΣΑΝΑ που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε στο «κατευόδιό» της, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Δε θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Στέλλα και Μιχάλης Τσαρουχάς.

* * *

Ο Νίκος Καρακόλης πρόσφερε στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ. 3

Στη μνήμη της ανιψιάς μας ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΠΟΛΥΑΝΙΔΟΥ (φωτογραφία), η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τροχαίο. Των αδελφών μας ΜΙΧΑΛΗ ΑΔΑΜΙΔΗ και ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ, των γονιών μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΜΙΧΑΛΗ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ, των ΚΛΗΜΕΝΤΙΟΥ και ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ και των ΛΑΖΑΡΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Προχώματος Θεσσαλονίκης, 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αννα Πολυανιδη
Αννα Πολυανιδη
Αντώνιος και Θεοδώρα Πολυανίδη

* * *

Στη μνήμη του ΠΙΕΡΡΟΥ ΑΤΣΑΒΕ, ο οποίος σκοτώθηκε το 1949 στον Ταΰγετο και της γυναίκας του ΡΗΝΑΣ, που συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατό της, η κόρη τους Δήμητρα και ο γαμπρός τους Γιώργος Γαρυφαλλάκης προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.


Στέργιος λεβέντης
Στέργιος λεβέντης

Κυριακή λεβέντη
Κυριακή λεβέντη

Ανδρέας Χαραλαμπίδης
Ανδρέας Χαραλαμπίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ