Παρασκευή 25 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Παρέμβαση» Ολυμπιονικών κατά των ναρκωτικών

Συμμετέχουν σε σκυταλοδρομία, που θα γίνει αύριο στο κέντρο της Αθήνας

Με πρώτους δρομείς τους Ολυμπιονίκες Δημοσθένη Ταμπάκο, Λάμπρο Παπακώστα, Ολγα Βασδέκη, Χριστόφορο Χοΐδη, Δημήτρη Κοκότη, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, Φανή Χαλκιά, Αναστάσιο Γκούση, Σπύρο Βασδέκη και τον πρόεδρο των Ελλήνων Ολυμπιονικών Πέτρο Γαλακτόπουλο, θα ξεκινήσει αύριο το πρωί η σκυταλοδρομία, που οργανώνει το Θεραπευτικό Πρόγραμμα «Παρέμβαση» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Η σκυταλοδρομία, που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών, θα ξεκινήσει απ' την πλατεία Εξαρχείων στις 9 π.μ., θα περάσει μέσα από το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας και θα καταλήξει ξανά στην πλατεία Εξαρχείων, όπου από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα όλων των φορέων και οργανώσεων, που θα πάρουν μέρος και θα πραγματοποιούν δρώμενα.

  • Σήμερα και αύριο, τα μέλη του Ανοιχτού Προγράμματος «Διάβαση» του ΚΕΘΕΑ θα παρουσιάσουν τους δικούς τους αγώνες ένταξης, στο πρώην θέατρο «Αλίκη», στο Πεδίον του Αρεως. Οι εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν από τις 6.30 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ, περιλαμβάνουν εκθέσεις, θεατρική παράσταση, χορό, δημιουργικά εργαστήρια και συναυλίες.
  • Το Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» πραγματοποιεί Εκθεση Ζωγραφικής της ζωγράφου Εύης Ακριώτη, που έχει ολοκληρώσει το θεραπευτικό πρόγραμμα του «18 ΑΝΩ». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» από αύριο, Παρασκευή, έως και 6/7/2004 (κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 17.00-20.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ