Τρίτη 29 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΡΙΟ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ
Διπλή «ζεύξη» για καθαρή ζωή

Μήνυμα για καθαρή ζωή, μακριά από τις εξαρτήσεις των ναρκωτικών, έστειλαν περισσότερα από 40 άτομα της Θεραπευτικής Κοινότητας «Γέφυρα» στην Πάτρα, που για έκτη συνεχόμενη χρονιά το περασμένο Σάββατο - Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών - αφού πέρασαν με ποδήλατα πάνω από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, στη συνέχεια διέσχισαν κολυμπώντας τη θαλάσσια διαδρομή από το Αντίρριο στο Ρίο.

Μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα, με την παρουσία πλήθος κόσμου, συγγενών και φίλων, τα παιδιά της Γέφυρας που κατάφεραν να απεξαρτηθούν μέσω των προγραμμάτων του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών, με αυτή τη συμβολική κίνηση θέλησαν να καταδείξουν πως με σκληρή προσπάθεια και στήριξη μπορούν να αντικρίσουν τη ζωή από διαφορετική σκοπιά και αφετηρία.

Αργά το βράδυ, το Ανοιχτό Πρόγραμμα Εφήβων και Νέων Ενηλίκων στην Πάτρα, που ανήκει στο ΚΕΘΕΑ, με κεντρικό σύνθημα «Μια νέα διαδρομή στη ζωή», διοργάνωσε μουσική συναυλία στο θεατράκι της Μαρίνας κι ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Τα εν οίκω...» από την ομάδα θεάτρου της «ΣΤΡΟΦΗΣ».

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις
  • Εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει το Κέντρο Βοήθειας ΟΚΑΝΑ με την ΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ - ΚΠ EQUAL, σήμερα στους χώρους όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του (οδός 3ης Σεπτεμβρίου 21, Αθήνα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 4 το απόγευμα). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας από απεξαρτημένα μέλη των Προγραμμάτων Υποκατάστασης ΟΚΑΝΑ, έκθεση ζωγραφικής από τα μέλη του Σταθμού Φροντίδας του Κέντρου Βοήθειας, έκθεση φωτογραφίας και μουσικών οργάνων από μέλη του Θ.Π. «Παρέμβαση», καθώς και εκθέματα διαφόρων θεραπευτικών προγραμμάτων.
  • Το Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» πραγματοποιεί Εκθεση Ζωγραφικής της ζωγράφου Εύης Ακριώτη, που έχει ολοκληρώσει το θεραπευτικό πρόγραμμα του «18 ΑΝΩ». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης του «18 ΑΝΩ» και θα διαρκέσει μέχρι και 6/7/2004 (κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 17.00-20.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ