Παρασκευή 9 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Αντίδραση για να ... μη χαθεί η μπάλα»

Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις θέσεις του ΚΚΕ, διοργανώνει τη Δευτέρα η Κομματική Οργάνωση Αθήνας

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει τη Δευτέρα το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο (19.30) του Κόμματος η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, με θέμα την πραγματικότητα, μετά τον θρίαμβο της Εθνικής ποδοσφαίρου, καθώς και τις θέσεις του Κόμματος για το ποδόσφαιρο. Οπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΚΟΑ, «στους καιρούς που η Εθνική διέπρεψε στο ποδόσφαιρο ακούστηκαν πολλές ρητορείες και μεγάλα λόγια για λύση των προβλημάτων που συσχετίζονται με το άθλημα και το ταλανίζουν, κουβέντα όμως δεν ειπώθηκε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παραμένει ο φτωχός συγγενής, που αγωνίζεται χωρίς υποδομές, στήριξη και κίνητρα στη νεολαία να συμμετάσχει στα σωματεία. Αντίθετα, η όποια λογική προωθείται στα κατά καιρούς νομοσχέδια ακολουθεί την ενίσχυση της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, τη λογική της αγοράς και όχι την κάλυψη της ανάγκης και του δικαιώματος του λαού και της νεολαίας για άθληση και ψυχαγωγία».

«Το ΚΚΕ επειδή θεωρεί το ποδόσφαιρο μια πολύ σημαντική υπόθεση που πρέπει να πάρει στα χέρια του ο λαός, επειδή εκτιμά ότι τίποτα δε θα αλλάξει αν δε βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις ο λαός, οι άνθρωποι που αγαπούν και χρόνια συντηρούν στις γειτονιές το ποδόσφαιρο σαν λαϊκό αθλητικό παιχνίδι, έχει διαμορφώσει θέσεις για τη σωτηρία του ποδοσφαίρου, τις οποίες θέλει να συζητήσει πλατιά με τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Θωρούμε ότι σήμερα είναι αναγκαίο να αντιδράσουμε, γιατί "αν δεν αντιδράσουμε την μπάλα θα τη χάσουμε"», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ