Σάββατο 10 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 9025

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ο Δήμος Λιβαδειάς, προκειμένου να αναθέσει την εκπόνηση της μελέτης «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ», καλεί τους ενδιαφερόμενους μελετητές ή γραφεία μελετών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσα σε διάστημα είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης στο Ενημερωτικό Δελτίο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.).

Οι σχετικές αιτήσεις θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Λιβαδειάς και στην Ταχ. Δ/νση Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 32 100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

Η Ανάθεση της μελέτης θα γίνει απ' ευθείας με επιλογή κατ' εφαρμογή της παραγράφου 7 του άρθρου 11 του Ν 716/77 και των εκτελεστικών διαταγμάτων αυτού, τηρούμενης και της διαδικασίας του άρθρου 2 του Π. Δ/τος 194/79.

Θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μελετητών ή γραφείων μελετητών ή συμπράξεις μεταξύ τους, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μελετητών της ΓΕΜ με πτυχίο τάξης Β΄ ή Γ΄ στην κατηγορία (03) Οικονομικών Μελετών.

Η αμοιβή της μελέτης ορίζεται κατ' αποκοπή στο ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000,00 ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση οικονομικοτεχνικής μελέτης για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στη Λιβαδειά, η οποία θα συνταχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λιβαδειάς.

Η συνολική προθεσμία ολόκληρης της μελέτης ορίζεται σε δύο (2) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Κατά την επιλογή για την ανάθεση θα συνεκτιμηθούν με την ακόλουθη φθίνουσα σειρά τα κάτωθι:

  • Η αποδεδειγμένη γενική εμπειρία στην παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών ως και η ειδική εμπειρία και τεχνογνωσία σε παρόμοιας φύσης μελέτες του γραφείου και των στελεχών που συμμετέχουν στο δυναμικό του.
  • Η πραγματική δυνατότητα εκπόνησης της μελέτης στον προβλεπόμενο χρόνο σε συνδυασμό με τις άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις του γραφείου για την εκπόνηση άλλων μελετών και το επιστημονικό δυναμικό και εξοπλισμό του Γραφείου που διαθέτουν.
  • Οι πάσης φύσεως μελέτες που έχουν εκπονηθεί κατά την τελευταία πενταετία για λογαριασμό οιουδήποτε κρατικού φορέα ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης.
  • Η οργάνωση και η δομή του γραφείου (οικονομικά στοιχεία, σύνθεση και προσωπικό γραφείου, μελέτες δημοσίων έργων, συστήματα διασφάλισης, ποιότητας κ.λπ.). Η επάρκεια, η ποιότητα και ο βαθμός εκσυγχρονισμού, υλικοτεχνικής υποδομής του γραφείου (software).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν με ποινή αποκλεισμού τα εξής:

1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 716/77 και των εκτελεστικών του διαταγμάτων στην οποία θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία των μελετητών ή του γραφείου μελετών. Το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία των μελετητών ή των γραφείων, ο αριθμός του μητρώου ΓΕΜ, η έδρα των μελετητών ή του γραφείου μελετών, η τάξη του πτυχίου. Η Αίτηση θα υπογράφεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο των μελετητών.

2. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από συμπράττοντες μελετητές ή συμπράττοντα γραφεία μελετών, η αίτηση θα πρέπει να είναι κοινή, να υπογράφεται από τους νόμιμους εκπροσώπους όλων των συμπραττόντων και να αναφέρει τον κοινό εκπρόσωπό τους.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 του εκπροσώπου κάθε γραφείου χωριστά που θα αναφέρει την έδρα του γραφείου, την τάξη του πτυχίου, τον αριθμό εγγραφής στο Μητρώο Μελετών & την έδρα, τη σύνθεση του γραφείου με το δυναμικό κάθε μέλους ανά κατηγορία μελέτης και ότι το πτυχίο (επικυρωμένο αντίγραφο του οποίου επισυνάπτεται στη δήλωση) βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και τον αριθμό του φαξ για επικοινωνία.

4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 κάθε μέλους της ομάδας εκπόνησης της μελέτης χωριστά, ότι τελεί σε γνώση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος του γραφείου που συμμετέχει και ότι δεν υπάρχουν λόγοι αποκλεισμού του από την ανάθεση της μελέτης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 716/77.

5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 κάθε συμμετέχοντος μελετητή στην οποία θα αναφέρονται οι πάσης φύσεως μελέτες που εκπονούνται σήμερα και οι μελέτες των οποίων εκκρεμεί η αποπληρωμή για λογαριασμό του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α., Δημοσίων Επιχειρήσεων και λοιπών Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης. Τα στοιχεία αυτά θα παρέχονται υπό μορφή πίνακα και με στήλες στις οποίες θα αναγράφονται για κάθε μελέτη και αθροιστικά τα εξής στοιχεία: τίτλος μελέτης, φορέας ανάθεσης, ημερομηνία έναρξης της σύμβασης, συμβατικός χρόνος περαίωσης, συνολική αμοιβή μελετητή, ποσοστό συμμετοχής στη μελέτη και το αντίστοιχο ποσό αμοιβής, εισπραχθέν ποσό, ημερομηνία περαίωσης της μελέτης & το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η μελέτη.

6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 κάθε συμμετέχοντος μελετητή, στην οποία θα αναφέρονται οι πάσης φύσεως μελέτες που έχουν εκπονηθεί κατά την τελευταία πενταετία για λογαριασμό του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α., Δημοσίων Επιχειρήσεων και λοιπών Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος, ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης. Τα στοιχεία αυτά θα παρέχονται υπό μορφή πίνακα και με στήλες στις οποίες θα αναγράφονται για κάθε μελέτη και αθροιστικά τα εξής στοιχεία: τίτλος μελέτης, φορέας ανάθεσης, ημερομηνία έναρξης της σύμβασης, συμβατικός χρόνος περαίωσης, συνολική αμοιβή μελετητή, ποσοστό συμμετοχής στη μελέτη και το αντίστοιχο ποσό αμοιβής, εισπραχθέν ποσό, ημερομηνία περαίωσης της μελέτης & το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η μελέτη.

7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 κάθε συμμετέχοντος μελετητή, στην οποία θα αναφέρονται οι πάσης φύσεως παρόμοιες με την υπό ανάθεση μελέτη, που έχουν εκπονηθεί για λογαριασμό του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α., Δημοσίων Επιχειρήσεων και λοιπών Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης. Τα στοιχεία αυτά θα παρέχονται υπό μορφή πίνακα και με στήλες στις οποίες θα αναγράφονται για κάθε μελέτη και αθροιστικά τα εξής στοιχεία: τίτλος μελέτης, φορέας ανάθεσης, ημερομηνία έναρξης της σύμβασης, συμβατικός χρόνος περαίωσης, συνολική αμοιβή μελετητή, ποσοστό συμμετοχής στη μελέτη και το αντίστοιχο ποσό αμοιβής, εισπραχθέν ποσό, ημερομηνία περαίωσης της μελέτης & το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η μελέτη.

8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 κάθε συμμετέχοντος μελετητή στην οποία θα επισυνάπτεται πίνακας του διατιθέμενου εξοπλισμού - Λογισμικού - Ανθρώπινου Δυναμικού.

9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 των συμμετεχόντων μελετητών και των νόμιμων εκπροσώπων των συμπραττόντων γραφείων περί αποδοχής της σύμπραξης αυτών για τη συγκρότηση της ομάδας μελετητών, που θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης, του θέματος στην οποία ορίζεται και ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτών έναντι του εργοδότη, και ορισμού του τρόπου κατανομής της αμοιβής των.

10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 υπογεγραμμένη από τον κοινό εκπρόσωπο των μελετητών στην οποία θα αναγράφεται ότι αποδέχεται να προσέλθει για υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάθεσης της μελέτης εντός δέκα (10) ημερών από την έγγραφη ειδοποίησή του.

11. Τα ενδιαφερόμενα γραφεία μελετών μπορούν να υποβάλλουν και κάθε άλλο στοιχείο (βιογραφικά σημειώματα, επιστημονική δραστηριότητα, επαγγελματική δραστηριότητα κ.λπ.) που θα βοηθούσε στο σχηματισμό πλήρους εικόνας της εμπειρίας και των δυνατοτήτων τους για την άρτια και έγκαιρη εκπόνηση της υπό ανάθεση μελέτης.

12. Η μη υποβολή ενός από τα παραπάνω δικαιολογητικά αποτελεί λόγο αποκλεισμού των ενδιαφερομένων.

13. Η μελέτη θα εκπονηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 716/77 και του εκτελεστικού του Π. Δ/τος 194/79 με βάση τα εγκεκριμένα τεύχη συγγραφής υποχρεώσεων που θα παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λιβαδειάς.

14. Περίοδος κατά την οποία οι υποψήφιοι δεσμεύονται για την προσφορά τους μέχρι την ανάθεση της σύμβασης.

15. Ενστάσεις κατά του κύρους του Διαγωνισμού μπορούν να υποβληθούν όπως ο νόμος 716/77 ορίζει.

16. Απαγορεύεται η συμμετοχή του ιδίου μελετητικού γραφείου ή φυσικού προσώπου που συμμετέχει στην ομάδα εκπόνησης της μελέτης σε περισσότερες από μία συμπράξεις που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

17. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης καθώς και των πιθανών επαναληπτικών προσκλήσεων θα βαρύνουν τον ανάδοχο της μελέτης, μόνο δε στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η μελέτη δεν ανατεθεί τελικά, τα σχετικά έξοδα θα βαρύνουν τον κύριο της μελέτης.

18. H πρόσκληση δημοσιεύεται μία φορά σε δύο ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών, σε μία τοπική εφημερίδα και στο Ενημερωτικό Δελτίο του Τ.Ε.Ε.

19. Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) θα βαρύνει τον εργοδότη.

Για κάθε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λιβαδειάς, Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 32100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ - Τηλέφωνα: 22610 /88129, 88149.

Λιβαδειά 6-7-2004

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΡΟΥΣΣΑΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ