Σάββατο 10 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τους ενόχλησε το σύνθημα

Στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας, προσήγαγαν αστυνομικοί, την Πέμπτη το βράδυ, μέλη της ΚΝΕ που κολλούσαν αφίσες, ενημερώνοντας τους Καβαλιώτες για το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο που διοργανώνει η ΚΝΕ στους Αγ. Θεοδώρους. Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ καταγγέλλει το γεγονός αυτό και καλεί το δημοκρατικό λαό της Καβάλας να καταδικάσει την αυταρχική πολιτική που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ. «Φαίνεται ότι ενόχλησε το περιεχόμενο της αφίσας που καλούσε σε Αντίσταση το λαό με το σύνθημα: «Εξω το ΝΑΤΟ από την Ολυμπιάδα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

«Δεν είναι πρώτη φορά που όργανα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας επιδίδονται σε παρόμοιες ενέργειες τρομοκράτησης και εκφοβισμού στα μέλη της ΚΝΕ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πρόκειται για την πολιτική νεολαία του ΚΚΕ που διακινεί ελεύθερα τις ιδέες του ΚΚΕ και όχι ύποπτοι εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα.

Μεγάλες είναι οι ευθύνες των εκάστοτε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τους καταγγέλλουμε στο δημοκρατικό λαό. Καλούμε το δημοκρατικό λαό της Καβάλας σε επαγρύπνηση για τα χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται, που για να περάσουν θα εμπλουτίσουν το αντιδημοκρατικό τους οπλοστάσιο», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ