Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Καλά μαντάτα

Χαμογελαστός έφυγε ο Ντέμης Νικολαΐδης από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού. Και αυτό γιατί πήρε τη διαβεβαίωση ότι η πολιτεία θα δώσει περίοδο χάριτος στην ΑΕΚ, η οποία εάν δεν υπαχθεί στο άρθρο 44, τότε θα ενταχθεί στην ειδική ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ.

«Δε θα υποβιβαστεί κανένας σύλλογος κατά τη διάρκεια του 2004», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Ορφανός.

Στη FIFA προσέφυγε ο Γιαννάκης Οκκάς, ζητώντας το ποσό των 1,9 εκατ. ευρώ (680.000 ευρώ δεδουλευμένα και 800.000 από αυτά που θα λάμβανε τη νέα περίοδο) που του οφείλει η ΑΕΚ, και παράλληλα την ελευθερία του.

Την «Ενωση» αποχαιρέτησε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος συμφώνησε με τον Νικολαΐδη σε ό,τι αφορά στα οφειλόμενα με τον αρχηγό της Εθνικής να χαρίζει στην ΑΕΚ τα μισά από αυτά. Ο «Τεό» αρκείται να λάβει 360.000 ευρώ σε εξαμηνιαίες δόσεις.

  • Το έντονο φλερτ του Φερνάντο Σάντος με την ΑΕΚ, όλα δείχνουν, ότι θα καταλήξει σε γάμο. Ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα και είχε πολύωρο ραντεβού με τον Ντέμη Νικολαΐδη σε κεντρικό ξενοδοχείο, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης, επιστρέφοντας στους «κιτρινόμαυρους» μετά από δύο χρόνια. Στην ΑΕΚ εξάλλου, συνεχίζουν και το μεταγραφικό σαφάρι, με τον Ανδρέα Νινιάδη να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Ο έμπειρος μέσος, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης, Ιλια Ιβιτς, για να συζητήσουν την περίπτωση μεταγραφής. Ο Ανδρέας Νινιάδης έλεγε μετά τη συνάντηση: «Γνωρίζω χρόνια τον Ιλια, θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Το θέμα είναι οικονομικό, καθώς έχω προτάσεις και από άλλες ομάδες». Η ΑΕΚ, εξάλλου, ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου για 2+1 χρόνια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ