Πέμπτη 22 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αρ. πρωτ.: 63076

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ.

Η ΓΣΕΣ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την προκήρυξη για την εισαγωγή δεκαπέντε (15) Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) φοίτησης τριών (3) διδακτικών εξαμήνων για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής».

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί χωρίς καταβολή διδάκτρων:

α) Πτυχιούχοι των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με επίσημα αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών, αντίστοιχους και ισότιμους με τους ελληνικούς.

β) Πτυχιούχοι άλλων συναφών και ομοταγών πανεπιστημιακών Τμημάτων ή T.E.I. της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με επίσημα αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών, αντίστοιχους και ισότιμους με τους ελληνικούς.

Η αξιολόγηση και η τελική επιλογή των υποψηφίων γίνεται με τη συνεκτίμηση των κριτηρίων του άρθρου 12 παρ. 2α του Ν.2083/92 και των ακόλουθων κριτηρίων σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ.: α) αποδεδειγμένη γνώση μιας ξένης γλώσσας (αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά), β) δύο συστατικές επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος από το οποίο αποφοίτησε ο υποψήφιος, γ) βαθμός πτυχίου, δ) πτυχιακή (διπλωματική) εργασία, ε) αποδεδειγμένη επιστημονική ή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, στ) δημοσιεύσεις σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, ζ) ανακοινώσεις σε έγκυρα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια, η) αποδεδειγμένη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα αναγνωρισμένου φορέα και θ) επιπρόσθετοι τίτλοι προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών από πανεπιστήμια ή T.E.I. της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος (εγκαταστάσεις Θέρμης) αιτήσεις υποψηφιότητας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 20.09.2004 μέχρι 01.10.2004.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του ΠΜΣ (κ. Μελέτης 2310 991834) ή στη Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ (κ. Δόσπρα 2310 995276).

Θεσσαλονίκη, 20 Ιουλίου 2004

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Α. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Καθηγητής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ