Πέμπτη 29 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
Συναυλία διαμαρτυρίας

Με μία συναυλία - διαμαρτυρία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου απάντησαν, προχτές το βράδυ, περίπου 1.000 κάτοικοι και εκπρόσωποι του Δήμου Καλυβίων στο ξεπούλημα της παραλίας Πεύκο από την Εταιρία Τουριστικά Ακίνητα στον επιχειρηματικό όμιλο «Αττικός Ηλιος ΑΕ», έναντι 15.000 ευρώ το χρόνο.

Οπως τόνισε ο δήμαρχος Καλυβίων, Π. Φιλίππου, κατά το χαιρετισμό του, προχτές το πρωί του εστάλη εξώδικο από τον παραπάνω όμιλο, όπου τον καλούσε όπως και τον τραγουδιστή να «απόσχουν από κάθε θορυβώδη, δόλια και παράνομη εκδήλωση στην κατεχόμενη από την εταιρία έκταση». Ο δήμαρχος, επισήμανε πως «μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως κατεχόμενα ονομάζονται τα εδάφη της Κύπρου. Σήμερα (σ.σ. χτες) μάθαμε πως κατεχόμενη είναι και η παραλία μας».

Κάτοικοι και εκπρόσωποι του Δήμου Καλυβίων, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στο δρόμο του αγώνα προκειμένου να βγουν νικητές, γιατί, «όπως οι παππούδες μας, μας άφησαν τις παραλίες ανοιχτές, έτσι έχουμε και εμείς την υποχρέωση να τις παραδώσουμε ελεύθερες για όλο τον κόσμο στα παιδιά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ