Πέμπτη 29 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλοκαιρινές δραστηριότητες της ΚΝΕ

Πολύμορφα συνεχίζεται η καλοκαιρινή δραστηριότητα της ΚΝΕ ενώ παράλληλα οι οργανώσεις έχουν ριχτεί στη μάχη του εισιτηρίου για το κεντρικό τετραήμερο του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 16 μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.

- Αύριο, Παρασκευή 30 Ιούλη, πραγματοποιείται εκδήλωση για τα 35χρονα της ΚΝΕ στο Κατωμέρι, στο πλαίσιο της τριήμερης κατασκήνωσης που διοργανώνει η ΝΟ Λευκάδας της ΚΝΕ στο Μεγανήσι. Η κατασκήνωση θα διαρκέσει μέχρι την 1η Αυγούστου.

- Το Σάββατο 31 Ιούλη, στην κεντρική πλατεία Γιαννάδων στην Κέρκυρα εκδήλωση με θέμα «Ολυμπιάδα και αθλητισμός»

- Την Κυριακή 1 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Λιαπάδων στην Κέρκυρα εκδήλωση με θέμα «Επίθεση στις εργασιακές σχέσεις και νεολαία»

4ο κάμπινγκ της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη

Στο μεταξύ, από αύριο Παρασκευή ξεκινούν οι αναχωρήσεις για το κάμπινγκ της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη, το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην παραλία Χαραμίδα του Δήμου Μυτιλήνης και θα λειτουργήσει από τις 31 Ιούλη ως τις 14 Αυγούστου. Ηδη έχουν προγραμματιστεί δύο ομαδικές αφίξεις και αναχωρήσεις στις 30 Ιούλη και 7 Αυγούστου από Αθήνα με επιστροφή στις 7 και 14 Αυγούστου από Μυτιλήνη καθώς και δύο από Θεσσαλονίκη με αναχωρήσεις στις 31 Ιούλη και 7 Αυγούστου και επιστροφή στις 7 και 14 Αυγούστου. Στις δύο βδομάδες λειτουργίας του κάμπινγκ έχουν προγραμματιστεί συζητήσεις, αφιερώματα - παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες και εκδρομές, ενώ στο χώρο υπάρχει άφθονη σκιά και υποδομές, λειτουργεί μπαρ και ταβέρνα με ποικιλία φαγητών και πολύ προσιτές τιμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ