Παρασκευή 30 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας καλεί τους συναγωνιστές και φίλους σε συνεστίαση, αύριο Σάββατο, 31 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα του Ν. Κατσαρού, στο Μοναστηράκι Δωρίδας.

-- Εκδήλωση τιμής για τους 60 πατριώτες που εκτέλεσαν οι Γερμανοί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, στις 27/7/1944, οργανώνουν στις 31 Ιούλη το Παράρτημα Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ και η δημοτική αρχή της περιοχής. Η εκδήλωση θα γίνει στα Καλύβια Αγρινίου, στις 10 π.μ., στο χώρο της εκτέλεσης.

-- Τους αγωνιστές ΕΠΟΝίτες, ΕΑΜίτες και ΕΛΑΣίτες που έπεσαν από το φασιστικό βόλι των Γερμανών στην Κήρυνθο Εύβοιας τιμούν τα Παραρτήματα Λίμνης και Χαλκίδας της ΠΕΑΕΑ, με εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή, 1 Αυγούστου, στις 10.30 π.μ. Η εκδήλωση θα γίνει στην είσοδο του χωριού, στο χώρο του μνημείου.

-- Τους 50 πατριώτες που εκτελέστηκαν στην Αγία Σωτήρα Μάνδρας, τιμούν με εκδήλωση, το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Θριασίου και ο δήμος Μάνδρας, την Κυριακή, 1 Αυγούστου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 9.30 π.μ., στο μνημείο του τόπου εκτέλεσης στην Αγ. Σωτήρα Μάνδρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ