Παρασκευή 30 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ
«Αυτή η απεργία είναι δική μας»

Τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα των ξενοδοχοϋπαλλήλων εκφράζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλα τα ταξικά συνδικάτα, να δώσουν μαζικά το «παρών» στις κινητοποιήσεις.

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Η αδιαλλαξία των εργοδοτών θα σπάσει κάτω από τον οργανωμένο αγώνα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τη συμπαράσταση όλης της εργατικής τάξης της Αθήνας. Τα αιτήματα των εργαζομένων για υπογραφή τοπικής σύμβασης στην Αθήνα με: Κατώτερο μισθό 1.100 ευρώ, κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης και διασφάλιση της σταθερής εργασίας, ελάχιστη σύνθεση προσωπικού των ξενοδοχείων και καθορισμό καθηκόντων, είναι τα ελάχιστα σήμερα για την ανακούφιση των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Η βάρβαρη και απάνθρωπη πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, είτε πράσινες είτε γαλάζιες, με τη στήριξη των συμβιβασμένων ηγεσιών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, έχουν φέρει σε απόγνωση τους εργαζόμενους. Ενώ τα κέρδη των εργοδοτών και στα ξενοδοχεία τα έχουν μονιμοποιήσει στα ύψη».

Και η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ υπογραμμίζει: «Η απεργία της 4ης Αυγούστου είναι και υπόθεση όλης της εργατικής τάξης της Αθήνας»!

Το ΠΑΜΕ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλα τα ταξικά συνδικάτα, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από την προηγούμενη απεργία στις 7 Ιούλη, να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες των αγωνιζόμενων ξενοδοχοϋπαλλήλων. Καταλήγοντας κάνει ξεκάθαρο: «Αυτή η απεργία είναι δική μας. Η επιτυχία της μας αφορά όλους. Οι ξενοδόχοι να το πάρουν απόφαση ότι απέναντί τους έχουν όλη την εργατική τάξη της Αθήνας και τα σωματεία τους. Οργάνωση, αγώνας, κλιμάκωση, αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ