Παρασκευή 30 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΜΕ
Συνεχίζεται με αποφασιστικότητα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ να δίνουν τη μάχη της οικονομικής εξόρμησης. Ηδη αρκετές τοπικές Γραμματείες όπως των Λακωνίας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κεφαλλονιάς και αρκετές ακόμα, έχουν καλύψει σε μεγάλο ποσοστό το πλάνο τους. Παρά τις καλοκαιρινές δυσκολίες, οι τοπικές Γραμματείες, οι φίλοι και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, δίνουν με αποφασιστικότητα τη μάχη για τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική ενίσχυσή του, και βρίσκουν μέχρι σήμερα μεγάλη ανταπόκριση στη διακίνηση των λαχνών. Αυτό τους δίνει ώθηση να συνεχίσουν τη δράση τους και να φτάσει η φωνή του ΠΑΜΕ σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε εργάτη της πόλης και του χωριού.

Η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ έχει ιδιαίτερη σημασία για να συνεχίσει την πλούσια αγωνιστική και πολύμορφη δράση του. Για να συνεχίσει την πάλη του για τα δικαιώματα των εργαζομένων, ενάντια στις δυνάμεις του κεφαλαίου, αλλά και στην τακτική που ακολουθούν οι συμβιβασμένες ηγεσίες στο συνδικαλιστικό κίνημα, που δίνουν γην και ύδωρ στην πλουτοκρατία.

Είναι αναγκαία λοιπόν η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα της οργάνωσης των ταξικών αγώνων. Γι' αυτό και κάθε λαχνός είναι και ένα χτύπημα στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και δυναμώνει τον ταξικό αγώνα.

Η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ, που έχει τη μορφή της λαχειοφόρου αγοράς, θα ολοκληρωθεί στις 26 Οκτώβρη με την κλήρωση δυο αυτοκινήτων, με τους δυο πρώτους αριθμούς του λαϊκού λαχείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ