Τρίτη 25 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ντουμάνι το πάρτι

Σε τακτική ανάκριση οδηγούνται σήμερα στην Κατερίνη τρεις από τους 20 συλληφθέντες στο ρέιβ πάρτι στην Πλάκα Λιτοχώρου τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρόκειται για τους διοργανωτές του πάρτι στην παραλία της Πλάκας Λιτοχώρου: Α. Διαμαντόπουλο 39 ετών, Δ. Τσίρο 25 ετών και Ο. Μυτιληναίου 33 ετών.

Τα ξημερώματα της Κυριακής άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας πραγματοποίησαν έφοδο στο μπαρ «Κάβο Ντίμο» και στη γύρω περιοχή, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το ρέιβ πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες νεαροί, ανάμεσά τους και μαθητές. Από τον σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή των 20 συλληφθέντων. Συνολικά κατασχέθηκαν 31 γραμμάρια χασίς, χάπια «έκσταση» και LSD.

Οι τρεις φερόμενοι ως διοργανωτές του ρέιβ πάρτι θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή. Οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο χτες το πρωί. Οκτώ εξ αυτών καταδικάστηκαν σε 2μηνες ποινές φυλάκισης, άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Για τους άλλους 9 η εισαγγελέας ζήτησε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης στις 9 Μάη, προκειμένου να σταλούν για χημική ανάλυση οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους την ώρα της σύλληψής τους.

Ο 23χρονος στρατιώτης, Σ. Μπαρλίγκας, παραπέμπεται στις αρμόδιες στρατιωτικές δικαστικές αρχές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ