Σάββατο 14 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΗΝΑ 2004
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Κουβανέζικο... ποδαρικό στο ΣΕΦ

Η εθνική ομάδα γυναικών βόλεϊ της Κούβας θα κάνει το ποδαρικό στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αφού σήμερα το πρωί στις 09.00 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Γερμανίας για τον Β` όμιλο της διοργάνωσης. Από κει και πέρα, όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές της ημέρας, ξεχωρίζει η παρουσία του Ιαν Θορπ στους προκριματικούς αγώνες κολύμβησης στα 400μ όπου αναμένεται να κάνει μια πρώτη επίδειξη ενόψει της κόντρας του με το μεγάλο αντίπαλό του Φελπς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες της ξιφασκίας αφού εκεί θα συγκεντρωθούν μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα του χώρου.

Ο Ουκρανός Βλαντιμίρ Λουκασένκο και ο Ρώσος Στανισλάβ Ποζτιάκοφ θα αγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ο Λουκασένκο είναι αυτή τη στιγμή παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ ο Ποζτιάκοφ κέρδισε τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2001 και του 2002. Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϊ, Ρουμάνος Μιχάι Κοβαλίου και ο Ταϊλανδός Κόθνι είναι μερικοί από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο αγώνισμα.

Στην πυγμαχία οι Κουβανοί αναμένεται να έχουν τον κύριο λόγο. Ο επικεφαλής προπονητής της κουβανικής ομάδας Ουμπέρτο Ροντρίγκεζ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Θα έχουμε κάποιους δύσκολους αγώνες με τους Ρώσους, αλλά ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα χρυσά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Εκτιμούμε όλους μας τους αντιπάλους, αλλά δε φοβούμαστε κανέναν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ