Σάββατο 21 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το δούλεμα

«Πλήρης θα είναι η εξυγίανση στο χώρο του Αθλητισμού, αφού η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει μέτρα και να μην κουκουλώσει καμία υπόθεση» (η διαβεβαίωση από τον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ» - Ρίζος).

Το θέαμα κερδίζει

«Η αποκάλυψη του παραβάτη νομιμοποιεί τους υπόλοιπους. Τι κι αν καταστρέφεται ένα είδωλο, ένας ήρωας. Δεν διατηρείται το βλέμμα του κόσμου στους αγώνες; Τι κι αν οργίζεται κι αν απογοητεύεται ένα μικρό (το ελληνικό) κοινό; Το αγωνιστικό υπερθέαμα δεν χάνει από τη συνολική λάμψη του» (η Τ. Καραϊσκάκη στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Πάλι καλά

«Στον αγώνα μπάσκετ Ελλάδα - ΗΠΑ οι Αμερικανοί είχαν την αίσθηση ότι αγωνίζονταν στην κεντρική πλατεία της Φαλούτζα» (ο Χρήστος Κυριαζής στο «ΕΘΝΟΣ»).

Η Ελένη από την Τροία
ο Πάρης από τη Σπάρτη

«Τώρα εδώ στην Ελλάδα οι Ολυμπιακοί έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικά γυναικεία υπόθεση. Η Ελένη από την Τροία θα ήταν περήφανη» (ο Αλαν Χάμπαρντ του «Independent» στο «ΕΘΝΟΣ»).

Να και το αγωνιστικό ΠΑΣΟΚ

«Η χώρα μας η οποία αντιγράφει αυτές τις ευέλικτες αγορές, έχει θεσμοθετήσει όλες τις μορφές ευέλικτης απασχόλησης και ήδη η μισθωτή εργασία έχει οδηγηθεί σε μια διαρκή και επώδυνη δοκιμασία. Εχει προκύψει μια διευρυμένη ανασφάλεια που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ως εκ τούτου απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιου είδους προτάσεις και θα τις αντιπαλέψουμε εφόσον γίνουν προσπάθειες για την θεσμοθέτησή τους» (ο Χρ. Πολυζωγόπουλος στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ