Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στη φυλακή ο μάρτυρας του «τροχαίου»

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει τελικά ο Μελέτης Ζωγράφος, 26 χρόνων, ο οποίος κατά δήλωσή του ήταν αυτόπτης στο «τροχαίο» που είχαν δηλώσει οι αθλητές Κ. Κεντέρης και Κ. Θάνου.

Ο Μ. Ζωγράφος συνελήφθη, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του ερήμην καταδικαστική απόφαση 14 μηνών, για αντιποίηση αρχής, καθώς φαίνεται να παρίστανε το δικηγόρο. Ο 26χρονος υπέβαλε στο δικαστήριο αίτηση ακύρωσης της καταδικαστικής απόφασης, η οποία, όμως, απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Τελικά, οδηγήθηκε τις φυλακές επειδή δε βρήκε το ποσό των περίπου 5.000 ευρώ για την εξαγορά της ποινής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την υπόθεση του τροχαίου και είπε μόνο ότι είναι πολύ πιεσμένος. Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Μ. Δημητρακόπουλου, συνηγόρου των δυο αθλητών του Χρ. Τζέκου, ο οποίος ανέφερε πως ο Μ. Ζωγράφος δεν έχει καμία σχέση με τους μάρτυρες που πρότειναν οι ίδιοι!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ. Ζωγράφος κατέθεσε χτες στον εισαγγελέα που διενεργεί τη μεγάλη έρευνα για το αντιντόπινγκ κοντρόλ Σπ. Μουζακίτη και φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και να έχει ανακαλέσει μέρος της κατάθεσής του για το τροχαίο Κεντέρη - Θάνου.

Κάποιες άλλες πληροφορίες φέρουν 26χρονο νεαρό να είχε εμφανίσει στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ