Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ: «Η κοινωνική αναταραχή που εκδηλώνεται αυτόν τον καιρό στη Γερμανία κατά της κυβέρνησης Σρέντερ με συνεχείς διαδηλώσεις, κυρίως στις ανατολικές περιοχές, στέλνει μήνυμα ανησυχίας σε όλη την Ευρώπη. Ο Γερμανός καγκελάριος επιχειρεί με σειρά σκληρών μέτρων να αναδιαρθρώσει την αγορά εργασίας περιορίζοντας τις πρόνοιες υπέρ των ανέργων και συρρικνώνοντας το ευρύ δίκτυο κοινωνικής προστασίας (...) Οι εξελίξεις στη Γερμανία θα πρέπει ενδεχομένως να αναλυθούν προσεκτικά από τους δικούς μας τεχνοκράτες και ιδιαίτερα στον τραπεζικό χώρο που ζητούν μετ' επιτάσεως και ενδεχομένως όχι αναιτιολόγητα αντίστοιχες κινήσεις στην Ελλάδα» (ο Χρ. Παναγόπουλος στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ! «Το ΠΑΣΟΚ από την προσεχή Δευτέρα θα εντείνει την αντιπολιτευτική του δραστηριότητα "αποκαλύπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης να μεταθέτει τις ευθύνες της στις πλάτες των προηγούμενων κυβερνήσεων" δήλωσε ο Κ. Σκανδαλίδης» (το ρεπορτάζ στη «ΝΙΚΗ»).

ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ: «Τώρα αποδεικνύεται, από την εφημερίδα "Ράντικαλ" ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών Ελλάδας και Τουρκίας (ΕΥΠ και ΜΙΤ) και τα γραφεία των δύο πρωθυπουργών και υπουργών Εξωτερικών σε αγαστή συνεργασία έστειλαν τον Οτσαλάν στην Κένυα, αφού προηγήθηκε η αποστολή ειδικής τουρκικής αστυνομικής ομάδας η οποία τον συνέλαβε και τον μετέφερε αλυσοδεμένο στην Τουρκία» (ο Τ. Σταματόπουλος στη «ΧΩΡΑ»).

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ: «Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ υποστηρίζει ότι ουδέποτε της γνωστοποιήθηκε επισήμως ή ανεπισήμως ότι οι δύο αθλητές δεν ήταν στο Τελ Αβίβ. Κάτι που σημαίνει πως ο οργανισμός αντιντόπινγκ δεν αναζήτησε στο Τελ Αβίβ τον Κεντέρη και τη Θάνου» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ