Παρασκευή 27 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
30ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλούσιες, επίκαιρες εκδηλώσεις

«Μόρφωση, Αθλητισμός, Πολιτισμός - Κέφι, Αγώνας προς τα μπρος», είναι το θέμα της εκδήλωσης, που πραγματοποιούν σήμερα οι Οργανώσεις Ταμπουριών - Δραπετσώνας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Λαού, στις 8.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει συζήτηση για το ζήτημα του ελεύθερου χρόνου της νεολαίας, με τη συμμετοχή αθλητικών παραγόντων, εργαζόμενων νέων και μαθητών της περιοχής.

Τα θέματα του Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι πάντα ενταγμένα στην επικαιρότητα και σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες της νέας γενιάς, ενώ οι εκδηλώσεις του είναι πλούσιες σε πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. Αυτή η νεολαιίστικη γιορτή απλώνεται το επόμενο διάστημα σε όλη τη χώρα με τις κεντρικές εκδηλώσεις των νομών.

Σήμερα, ξεκινούν οι διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Κατερίνη, στο αμφιθέατρο του πάρκου της πόλης, που θα «ανοίγουν» στις 8 μ.μ. και τις δυο μέρες. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με χιπ χοπ συγκροτήματα, συζήτηση με θέμα τον ελεύθερο χρόνο και τον αθλητισμό και ροκ συναυλίες. Αύριο Σάββατο, θα αρχίσει με έντεχνο τραγούδι και θα ακολουθήσουν: Σκετς με θέμα την Ολυμπιάδα, ομιλία από την Ιωάννα Σοφρόνωφ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, αφιέρωμα στο έντεχνο και πολιτικό τραγούδι από τον Γιώργο Νικόπουλο και, τέλος, ρεμπέτικο γλέντι.

Τη Δευτέρα, το Φεστιβάλ θα ταξιδέψει στην Καστοριά, την Τρίτη στην Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη στα Γρεβενά και από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν πολλές ακόμα κεντρικές εκδηλώσεις του σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ