Σάββατο 28 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών

Την Κυριακή 29.8.2004 διοργανώνουν τις παρακάτω αντιστασιακές εκδηλώσεις:

-- H ΠΕΑΕΑ Πτολεμαΐδας και η Τ.Ε. Ποντοκώμης προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των εκτελεσθέντων από τους κατακτητές αγωνιστών στα έτη 1941-1944 και των Μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος 1946-1949, που γίνεται ώρα 11.30 πμ στον Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη του Δ.Δ. Ποντοκώμης.

-- Η ΠΕΑΕΑ Πετραλώνων - Θησείου - Πάνω Σφαγείων και ο Προσφυγικός σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ», ώρα 7 μμ στην πλατεία Ελπίδας στα Ανω Παλαιά Σφαγεία, στην επέτειο των 60 χρόνων, διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους Σφαγειώτες αγωνιστές και όσους έπεσαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στον αγώνα για την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

-- Η ΠΕΑΕΑ Ελασσόνας και η Κοινότητα Καρυάς, ώρα 10.30 πμ, στο «ΜΠΕΧΤΕΣΙ» (Ξερόλακα) Καρυάς, οργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν της ορκωμοσίας της πρώτης ανταρτοομάδας του ΕΛΑΣ Ολύμπου που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του κινήματος της Εθνικής Αντίστασης όλης της Θεσσαλίας.

-- Η ΠΕΑΕΑ Αιγιάλειας εκδήλωση μνήμης και τιμής στα, περίπου, 250 θύματα της περιόδου της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ώρα 10.30 πμ, στην πλατεία Κουνινάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ