Σάββατο 28 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΘΗΝΑ 2004
Κυκλοφοριακά μέτρα για τους Αγώνες

Ειδικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύουν και για αύριο, καθώς πρόκειται να διεξαχθεί το αγώνισμα του Μαραθώνιου Δρόμου από το Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ετσι, η Τροχαία ανακοίνωσε πως θα ληφθούν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα:

Από τις 22.00 σήμερα το βράδυ, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων κατά μήκος ολόκληρης της Μαραθώνιας διαδρομής, καθώς και στους κάθετους σ' αυτήν δρόμους.

Αύριο, από τις 15.30 θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία στις Λεωφόρους Μαραθώνος, Μεσογείων, Β. Σοφίας και Β. Κωνσταντίνου, καθώς επίσης από το ξενοδοχείο «Χίλτον» μέχρι τις οδούς Διάκου, Αρδηττού και Β. Ολγας.

Η τελετή λήξης

Σε ό,τι αφορά στην αυριανή Τελετή Λήξης, απαγορεύεται από τις 17.00 αύριο έως και τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Αυγούστου, η κυκλοφορία παντός οχήματος στα τμήματα των Λεωφόρων (και στα δύο ρεύματα): Κηφισίας (από κόμβο Αμπελοκήπων μέχρι κόμβο Αττικής Οδού), Κύμης (από οδό Πλαπούτα μέχρι και την οδό Καποδιστρίου - Βυζαντίου - Εθν. Αντίστασης), Βεΐκου (από Καποδιστρίου μέχρι Τραλλέων), Β. Σοφίας (από Αμαλίας μέχρι κόμβο «Χίλτον»). Επίσης, θα γίνει αναστροφή της κυκλοφορίας επί της οδού Β. Γεωργίου Α` (από 18.00 έως 20.00) από την οδό Σταδίου μέχρι και την Πανεπιστημίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ισχύς της Ολυμπιακής Λωρίδας έχει παραταθεί μέχρι τη 1 τα ξημερώματα έως και σήμερα το βράδυ. Το μέτρο αυτό λήγει την ερχόμενη Τρίτη 31 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της Παραολυμπιάδας (15-30 Σεπτέμβρη) δε θα ισχύουν οι Ολυμπιακές Λωρίδες, καθώς και οι Ζώνες Ελεγχόμενης Στάθμευσης, οι λεγόμενες ΖΕΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ