Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝ
Καταγγελίες για συνέδριο παρωδία

Ο Δ. Σουλιώτης, μέλος της ΚΠΕ, αποχώρησε από την Οργανωτική Επιτροπή

Την αποχώρησή του από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου του ΣΥΝ ανακοίνωσε χτες ο Δημήτρης Σουλιώτης, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, συνοδεύοντάς τη με καταγγελίες για «ωμή καταπάτηση του Καταστατικού» και καλώντας τα μέλη του κόμματος «να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα».

Συγκεκριμένα, με τη σχετική δήλωση - καταγγελία που εξέδωσε, καταγγέλλει «τη σημερινή χρεοκοπημένη ηγεσία του ΣΥΝ, που φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για το σοσιαλδημοκρατικό εκφυλισμό του και την οργανωτική του διάλυση» και κάνει λόγο περί «νέας παρωδίας ενός κίβδηλου και νόθου τακτικού συνεδρίου». Στόχος τους, όπως τονίζει, είναι «η ανακύκλωση του σοσιαλδημοκρατικού χαρακτήρα και της πολιτικής του ΣΥΝ και η εμπέδωση ενός "κόμματος ζελέ"».

Αναφορικά με τα οργανωτικά ζητήματα του ΣΥΝ στην πορεία του προς το συνέδριο σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για έσχατο κατάντημα κόμματος το οποίο βέβαια δεν έχει σχέση με κόμμα της Αριστεράς αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το αντιδημοκρατικό μόρφωμα που στήνει σήμερα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ