Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Νεανικό πολιτικό γλέντι

Το Σάββατο, θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Αύριο και μεθαύριο το Φεστιβάλ ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ηπειρο με τις διήμερες κεντρικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα, στα «Λιθαρίτσια». Εκεί θα μιλήσει, το Σάββατο 11/9, ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις, αφιερώματα και πλήθος πολιτιστικά δρώμενα. Αναλυτικά, έχει ως εξής:

Αύριο Παρασκευή

Κεντρική Εξέδρα: Συναυλία με τους «Α.Ε.», ομιλία του Γιώργου Καλύβα, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, ρεμπέτικο γλέντι.

Νεανική Εξέδρα: «Τραγούδια της Φωτιάς», εκδήλωση με θέμα: «ΚΝΕ - 35 χρόνια ανυπότακτη στάση ζωής», συναυλίες με τους: «Χαμένοι Αγγελοι...», «Λευκές Αμαρτίες», «Midiama».

Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη

Κεντρική Εξέδρα: Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το δημοτικό συγκρότημα «Φοιτητική Ζυγιά», ομιλία του Θόδωρου Τζιαντζή, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ρεμπέτικο γλέντι με την ΜΑΡΙΩ.

Νεανική εξέδρα: Συναυλία με το «Ρήγμα», εκδήλωση με θέμα «Μπλόκο στα ντοπαρισμένα Ολυμπιακά Ιδεώδη», συναυλίες με τους «Predator», «Braindead», «@πρόβλεπτοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ