Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ξέσπασμα Αναστασιάδη

Εφ' όλης της ύλης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε χθες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελός Αναστασιάδης. Υπεραμύνθηκε των επιλογών του, τονίζοντας ότι προγραμματίζει το αύριο του Δικεφάλου του Βορρά. Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Από τα πυρά του Μακεδόνα τεχνικού δεν ξέφυγε ο Πέτρος Καλαφάτης, αλλά και μερίδα φιλάθλων.

Αρχικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Κατ' αρχήν, να πω ότι με όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 4 μήνες, πιστεύω ότι αυτή η στιγμή δεν είναι η δεδομένη για να μιλήσει κανείς. Για το συμφέρον του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μιλά κανείς. Αν δεν το είχα προγραμματίσει, δε θα μιλούσα, μου το ζήτησε ο πρόεδρος τη Δευτέρα το πρωί στην Κύπρο, γιατί πρέπει να πούμε κάποια πράγματα και είπα εντάξει».

«Γράψατε ότι θα παραιτηθώ», είπε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους ο Αναστασιάδης. «Ποιος το έγραψε και γιατί; Θέλετε να φύγω από τον ΠΑΟΚ; Δε θα φύγω, μόνο η Παναγία μπορεί να με διώξει από την ομάδα».

Για την αμοιβή του από τον ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια, ο Αναστασιάδης προχώρησε σε λεπτομέρειες: «Στα δύο χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, πήρα 57.500 ευρώ, όσα χρειάστηκα για τα τηλέφωνά μου και τη βενζίνη μου. Πριν από δύο χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε τίποτα. Ολοι ήταν απλήρωτοι, κανείς δεν έλεγε τίποτα και οι περισσότεροι λουφάξανε. Ο Αναστασιάδης ήρθε εδώ. Ηρθε και προσπάθησε μαζί με άλλους ανθρώπους, όχι μόνος του, με ΠΑΟΚτσήδες, να σώσει αυτό το καράβι που δεν είχε τίποτα. Ξεκίνησε με τα παιδιά και χωρίς διοίκηση.

Ενας Πέτρος Καλαφάτης, που ποτέ δεν υπήρχε, ήτανε για να είναι. Εσείς τον βγάζετε κάθε μέρα να μιλά. Δεν είναι δυνατόν, κατάντια. Τον λυπάμαι ειλικρινά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ