Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Και τα Γιάννενα στους ρυθμούς του Φεστιβάλ

Αύριο η ομιλία του Θ. Τζιαντζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται οι διήμερες κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στα Γιάννενα, στα «Λιθαρίτσια». Εκεί θα μιλήσει, αύριο Σάββατο, ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και σήμερα ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Παράλληλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αναλυτικά, έχει ως εξής:

Σήμερα

Κεντρική Εξέδρα: Συναυλία με τους «Α.Ε.», ομιλία του Γιώργου Καλύβα, μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, ρεμπέτικο γλέντι.

Νεανική Εξέδρα: «Τραγούδια της Φωτιάς», εκδήλωση με θέμα: «ΚΝΕ - 35 χρόνια ανυπότακτη στάση ζωής», συναυλίες με τους: «Χαμένοι Αγγελοι...», «Λευκές Αμαρτίες», «Midiama».

Αύριο Σάββατο

Κεντρική Εξέδρα: Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το δημοτικό συγκρότημα «Φοιτητική Ζυγιά», ομιλία του Θόδωρου Τζιαντζή, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ρεμπέτικο γλέντι με την ΜΑΡΙΩ.

Νεανική εξέδρα: Συναυλία με το «Ρήγμα», εκδήλωση με θέμα «Μπλόκο στα ντοπαρισμένα Ολυμπιακά Ιδεώδη», συναυλίες με τους «Predator», «Braindead», «Απρόβλεπτοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ