Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το σημερινό πρόγραμμα

Σήμερα Παρασκευή, μεγάλες συναυλίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και πολλά ιδιαίτερα δρώμενα σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ.

Κεντρική εξέδρα

8.30 Μαρία Δημητριάδη - Αφροδίτη Μάνου, 9.30 Παντελής Θαλασσινός, 11.00 Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Νεανική σκηνή

8.30 Ιστορίες για κρουστά με τον Βασίλη Βασιλάτο, 9.15 Apurimac, 10.15 Magic de Spell, 11.15 Raining Pleasure.

Λαϊκό στέκι

8.30 Παλαϊνά Σεφέρια, 9.30 Γιώτα Βέη, 10.30 Αφιέρωμα στο Σμυρναίικο τραγούδι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, 11.30 Βαγγέλης Κορακάκης.

Συζητήσεις - άλλες δραστηριότητες
  • Στην Αντιιμπεριαλιστική πάλη - Διεθνούπολη: 8.00 στρογγυλό τραπέζι με οργανώσεις της Μ. Ανατολής για την κατάσταση στην περιοχή, 9.30 συζήτηση με θέμα: «Κόκκινη κάρτα στο ποδόσφαιρο - επιχείρηση». Συμμετέχουν οι: Λούλα Καρατζά υπεύθυνη του Αθλητικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, Λιάννα Κανέλλη, δημοσιογράφος, βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Μάλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην γραμ. της ΠΣΑΠ και παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και Πέτρος Καραβίτης παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.
  • Στο χώρο του ελεύθερου δημιουργικού χρόνου: 8.00 σκετς για την Ολυμπιάδα, 8.30 συζήτηση με θέμα: «Το βιβλίο στην υπηρεσία των κερδών, η κατασκευή των μπεστ σέλερ». Συμμετέχουν οι: Ζωή Βαλάση συγγραφέας, Αστέριος Λάμπρου, ζωγράφος καθηγητής και Γιάννης Σκυλλάς, οικονομολόγος, στέλεχος εκδόσεων «Σύγχρονης Εποχής».
  • Στον Κινηματογράφο: 8.30 η ταινία «Κομαντάντε» του Ολιβερ Στόουν, 10.30 «Η Επιστροφή», του Αντρέι Ζβιαγκιντσέφ.
  • Στον Παιδότοπο: 6.00 εργαστήρι κατασκευής κούκλας, 7.00 παρουσίαση του παραμυθιού «Το παιδί που γεννήθηκε στο χιόνι» με τον κουκλοπαίχτη Χρήστο Αχτσίδη, 8.00 εκδήλωση με θέμα: «Μυστικά μηνύματα και κρυμμένοι θησαυροί», με προβολή σλάιντς για την εξέλιξη της γραφής στον κόσμο. Το οπτικοακουστικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η Ζωή Βαλάση στηρίζεται στο βιβλίο του Διονύση Βαλάση «Μια περιπέτεια χωρίς τέλος. Η ιστορία της γραφής και του βιβλίου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ