Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ»
«Να γίνουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα»

Να αναλάβει άμεσα δράση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων καλεί τη δημοτική αρχή Πολίχνης η δημοτική παράταξη «Δημοτική Συνεργασία για την Πολίχνη». Διαφορετικά, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, υπάρχει άμεσος κίνδυνος απώλειας των κονδυλίων και για ό,τι προκύψει από την επόμενη σφοδρή βροχόπτωση, η ευθύνη θα βαρύνει αποκλειστικά αυτήν, «που έδειξε να μην μπορεί έως σήμερα να παρακολουθήσει τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο Δήμο μας, γεγονός που καθημερινά καταγράφεται στην κοινή γνώμη της Πολίχνης».

Οπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, η «Δημοτική Συνεργασία για την Πολίχνη», με δεδομένες τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν και πλήττουν κατά καιρούς τη Θεσσαλονίκη, επανειλημμένα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο επισήμανε την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις. Υπέδειξε ότι ήδη ο Δήμος Συκεών έχει εξασφαλίσει τις αναγκαίες πιστώσεις για την εκτέλεση του έργου διευθέτησης ρέματος Κρυονερίου (Δήμου Συκεών) - Λατομείου (Δήμου Πολίχνης).

«Δυστυχώς όμως, η δημοτική αρχή αδράνησε και αδρανεί έως σήμερα, εξαιτίας του δισταγμού και της απροθυμίας της να αναλάβει το πολιτικό κόστος και να προχωρήσει το έργο με ορατό τον κίνδυνο απώλειας του ποσού που αναλογεί στο δήμο μας. Επιβάλλεται η τακτοποίηση των 3-4 ιδιοκτησιών που εμποδίζουν τη δημοπράτηση του έργου που εκτός από την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής θα δώσει τη δυνατότητα ένταξής της στο Σχέδιο Πόλης», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ