Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή για το συνέδριο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χτες το πρωί η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΟΕΣ) και η Πολιτική Γραμματεία του ΔΗΚΚΙ, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε ότι θα προταθεί στα μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του κόμματος, η οποία θα συγκληθεί το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη, η διεξαγωγή του συνεδρίου του ΔΗΚΚΙ να πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Οκτώβρη.

Στη χτεσινή συνέντευξη τα στελέχη του ΔΗΚΚΙ, τόνισαν ότι «κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν επαφές με στελέχη και μέλη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα», ενώ όπως ανέφεραν «υπήρξε και ένταξη μελών, προσωπικοτήτων, κινήσεων στο ΔΗΚΚΙ».

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε ότι έγιναν όλες «οι νομικές ενέργειες για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του κινήματος και της προστασίας των στελεχών του από οποιαδήποτε κακόβουλη και υστερόβουλη ενέργεια από τους γνωστούς κύκλους που προέρχονται».

Τα στελέχη του ΔΗΚΚΙ επισήμαναν ότι στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, θα υπάρξει «πολιτική εισήγηση για την πορεία προς το 2ο Συνέδριο του ΔΗΚΚΙ» καθώς και «εισήγηση για την αλλαγή του Καταστατικού του κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ