Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
Να πούμε «δεν πάει άλλο»

Στο αμαξοστάσιο της Εταιρίας Θερμικών Λεωφορείων (ΕΘΕΛ) στην Ανθούσα περιόδευσε χτες το πρωί κλιμάκιο συνδικαλιστών του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Απ. Βλασίδη, αιρετό μέλος στο ΔΣ της εταιρίας.

Οι συνδικαλιστές του Κόμματος ξεκίνησαν πρωί πρωί την περιοδεία στις 4 τα ξημερώματα για να προλάβουν όλες τις βάρδιες και να μπορέσουν έτσι να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους για το πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 9 του Οκτώβρη, ενάντια στην πολιτική που γεννά - και ολοένα διευρύνει - την ανέχεια της λαϊκής οικογένειας. Μοίρασαν σε έναν προς έναν τους εργαζόμενους έντυπο υλικό του Κόμματος και τους κάλεσαν να καταδικάσουν με τη μαζική τους συμμετοχή στο συλλαλητήριο την εφαρμοζόμενη και από την κυβέρνηση της ΝΔ, αντιλαϊκή πολιτική.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά στις θέσεις του Κόμματος που ανέπτυξε συνοπτικά ο Απ. Βλασίδης, ενώ από τη συζήτηση αναδείχτηκε και η αγανάκτησή τους για τα συσσωρευμένα προβλήματα και τις συνθήκες εργασίας. Σημειώνεται ότι το αμαξοστάσιο της Ανθούσας αν και εγκαινιάστηκε πριν από χρόνια, ακόμα λειτουργεί με πρόχειρες κτιριακές εγκαταστάσεις, χωρίς στοιχειώδη υποδομή (π.χ. δίκτυο αποχέτευσης) ούτε καν τουαλέτες. Ορισμένες χημικές τουαλέτες που υπάρχουν στο χώρο δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες 550 εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ